Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

 • 'Een mens is niet gemaakt om alleen te zijn'
  'Een mens is niet gemaakt om alleen te zijn'
  • *

   Waarom blijf ik op foute mannen vallen?

   Meestal ligt de wortel voor de aantrekkingskracht van een foute man (of foute vrouw!) in je jeugd. Eén van je ouders of beide ouders waren niet echt betrouwbaar in de liefde die ze je gaven. Het was altijd weer spannend hoe zij zich zouden opstellen. Ongeacht hoe enorm jij ook je best deed, je was er nooit zeker van of zij je wel echt veiligheid, liefde en steun zouden geven. Je kon net zo goed afwijzing, afkeuring of misschien zelfs wel minachting krijgen van je ouders.
   *

   Catfishing, veel online daters zijn teleurgesteld

   Op Internet is het erg makkelijk om jezelf beter voor te doen dan je bent. Dit geldt voor bijna alle gebieden van het internet, maar zeker voor online daten! ‘Catfishing’ of doen alsof je iemand anders bent is misleidend, kwetsend en een verspilling van ieders tijd. Iemand die date, stelt zich vaak kwetsbaar op. Je hoopt dan ook dat de ander altijd eerlijk, betrouwbaar en respectvol is!
   *

   Geluk creëer je zelf

   Heel soms, als ik inspiratie zoek of me verveel, ben ik op zoek naar uitspraken waar ik me in kan vinden.
 1. Contactadvertenties

  Cadeaubon

  Cheque to Date!

Welkom bij Relatiebemiddeling Brabant

Relatiebemiddeling Brabant is een relatiebemiddelingsbureau voor alleenstaanden die woonachtig zijn in Noord-Brabant.  
 
Wil je op een aangename manier singles in het gemoedelijke Brabant ontmoeten? Bij ons ben je op de juiste plek! Wij doen onze uiterste best om voor jou leuke singles te vinden met wie je een afspraak kunt maken. Wij staan voor persoonlijk contact en denken graag met je mee. Jouw wensen zijn onze richtlijnen.  Wij gaan graag op zoek naar jouw toekomstige partner! 
 
Relatiebemiddeling Brabant staat voor professionele en persoonlijke relatiebemiddeling. Ons streven is om voor al onze singles in de buurt een geschikte partner te vinden. Wij zijn meelevend, discreet en werken doelgericht.