This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

 • 'Een mens is niet gemaakt om alleen te zijn'
  'Een mens is niet gemaakt om alleen te zijn'
  • *

   Eerste Date Ideeën

   Wat te doen op een eerste date hangt natuurlijk af van je persoonlijke voorkeuren en hoe goed je die van de ander in kan schatten. Aangezien je de ander vaak nog niet zo goed kent op een eerste dat kan dit lastig zijn. Wil je veilige ideeën voor een eerste date? Lees dan dit artikel voor eerste date ideeën die de meeste mensen wel aanspreken. Dit zijn de ingrediënten voor een ideale een eerste date!
   *

   Valkuilen voor vrouwen bij het zoeken naar een partner

   Dus je bent vrijgezel en je wilt een leuke man vinden? Maak dan je borst maar nat. Het is lastiger dan je soms denkt. Althans als je niet weet welke valkuilen je wilt vermijden. In dit artikel geef ik je de meest voorkomende valkuilen die vrouwen ervaren wanneer ze een leuke man willen vinden.
   *

   Anuptafobie, de angst om alleenstaand (single) te blijven

   Anuptafobie is de angst om de rest van je leven geen liefde te vinden en zonder partner te blijven zitten. Deze gedachte heeft iedereen wel eens, maar bij anuptafobie is het zo erg, dat het je leven gaat beheersen.
 1. Contactadvertenties

  • 1

   Rasechte, vlotte, ondernemende Brabander zoekt een leuke, vlotte dame

   Man 29 jaar - Oost-Brabant

   Hij is 29 jaar oud en woont in de regio Eindhoven. Hij heeft is 1.73 m lang, heeft kort bruin haar en groene ogen. Hij heeft een (stoppel-)baardje. Hij is een echte Brabander in hart en nieren. Hij draagt graag makkelijke casual kleding zoals jeans, korte broek, T-shirt of een blouse. Daaronder draagt hij het liefst sneakers. Hij heeft een paar tatoeages op zijn bovenarm en ziet er verzorgd (beetje stoer) uit.
  • 2

   Vrolijke, warme, gezellige en optimistische dame zoekt een maatje waar ze dingen samen mee kan delen

   vrouw 65 jaar - regio Oost-Brabant

   In het Brabantse Vlijmen parkeer ik mijn auto in de straat waar Erna woont en als ik aanbel doet Erna vrolijk met een warm welkom de deur open. Het ziet er gezellig en knus uit binnen met foto´s en veel boeken in de kast. Aan de muur hangt haar eigengemaakte quilt en ook de kussens op de bank heeft zij zelf gemaakt. Ze is erg gastvrij en ik krijg koffie met lekker chocolade. Ze straalt een bepaalde warmte en gezelligheid uit zodat je je meteen op je gemak voelt.    Zij heeft een volslank postuur, kort grijs haar, blauwe ogen en draagt een moderne zwarte bril. Ze gaat chique/sportief gekleed. Ze is 1.68m lang en is hartelijk, gezellig en Bourgondisch ingesteld.
  • 1

   Rustige, lieve, trouwe, hardwerkende en loyale ondernemer zoekt een vrolijke, ondernemende vrouw

   Man 45 haar - Midden-Brabant

   Hij is een rustige persoonlijkheid en heeft een vriendelijk, verzorgd voorkomen. Hij heeft licht blauw/grijze ogen en ziet er representatief uit. Deze ondernemer kleedt zich afhankelijk van de omstandigheden. Voor zijn werk draagt hij een jeans met een trui en is hij niet aan het werk dan gaat hij casual/sportief maar altijd verzorgd gekleed. Hij is 1.82m lang en heeft een slank postuur
  Cadeaubon

  Cheque to Date!

Welkom bij Relatiebemiddeling Brabant

Relatiebemiddeling Brabant is een relatiebemiddelingsbureau voor alleenstaanden die woonachtig zijn in Noord-Brabant.  
 
Wil je op een aangename manier singles in het gemoedelijke Brabant ontmoeten? Bij ons ben je op de juiste plek! Wij doen onze uiterste best om voor jou leuke singles te vinden met wie je een afspraak kunt maken. Wij staan voor persoonlijk contact en denken graag met je mee. Jouw wensen zijn onze richtlijnen.  Wij gaan graag op zoek naar jouw toekomstige partner! 
 
Relatiebemiddeling Brabant staat voor professionele en persoonlijke relatiebemiddeling. Ons streven is om voor al onze singles in de buurt een geschikte partner te vinden. Wij zijn meelevend, discreet en werken doelgericht.