• *

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Ik zoek:
 • Vitale, positieve, sociale man (55 jaar) regio Waalwijk

  Hij is een slanke man met donkerblond, grijzend kort haar, blauwe ogen (brildragend) en een vriendelijke uitstraling. Hij gaat casual/sportief gekleed.

  In het dagelijks leven is hij werkzaam als elektromonteur.  Naast zijn drukke baan houdt hij zich bezig met tuinieren (heeft een mooie grote tuin achter het huis liggen), fietsen , zaalvoetbal, wandelen en zwemmen. Hij bezoekt graag rommelmarkten en hij bezoekt af en toe met vrienden een evenement/festival of af en toe een cafeetje (gezellig bijkletsen). Hij kijkt soms tv ( films of series ) en leest af en toe een boek (thrillers/actie/drama).

  Muziekvoorkeur: Heeft een lichte voorkeur voor pop- en rock muziek.

  Vakantie: Graag een actieve vakantie. Hele dagen op het strand liggen is niks voor hem. Hij trekt graag de bergen in en gaat graag wandelen en fietsen. Wil graag iets van het land zien en kennismaken met de cultuur van het land. Hij bezoekt musea, kastelen en loopt graag in de stad rond. De laatste jaren is hij met de kinderen binnen Europa weg geweest, daarvoor buiten Europa.

  Karaktereigenschappen: Zorgzaam, sociaal, rustig, gezellig, aangenaam, flexibel, makkelijk in de omgang, tevreden en begrijpend. Hij past zich op ieder niveau makkelijk aan en is een fijne gesprekspartner.

  Rookt niet en drinkt bij gelegenheid wel eens een iets alcoholisch. Hij is in het bezit van een rijbewijs en auto.

  Hij is op zoek naar een ondernemende, gezellige, spontane vrouw. Zij bezit de nodige humor en houdt bij voorkeur van de natuur. Zij is ontwikkeld en is niet materialistisch ingesteld. Samen bouwen aan een mooie toekomst en een gezellige tijd beleven.

 • Lieve, attente, betrouwbare man gezocht voor deze 47 jarige dame uit Breda

  Zij heeft half lang donker haar en groen/bruine ogen. Ze heeft een slank/normaal postuur en heeft een open, vriendelijke uitstraling. Uit haar huwelijk heeft zij 2 kinderen van 16 en 18 jaar oud, beiden 'thuis wonend' (tweewekelijks zijn de kinderen 1 weekend bij hun vader). Zij is spontaan, sociaal en ondernemend.

  Ze werkt als secretaresse en doet haar werk met erg veel plezier. Naast haar gezinsleven brengt ze graag tijd door met haar vriendinnen met wie ze regelmatig afspreekt. Daarnaast is ze liefhebber van zingen, dansen en acteren en van sportieve bezigheden als wielrennen en wandelen. Ook is 'reizen' een van haar vele favoriete bezigheden. Een warme, energieke vrouw die erg tevreden is met haar leven maar bij wie een partner dit leven 'completer' zou maken.

  Zij presenteert zich op een spontane en toegankelijke wijze. Stelt zich open voor vragen en feedback en neemt daarbij geen blad voor de mond. Ze is open en recht door zee. Ze brengt graag veel tijd door met anderen. Zowel in haar werk als prive heeft ze behoefte aan contact. Deze single dame is redelijk avontuurlijk ingesteld. Gaat zeer regelmatig dingen ondernemen en vind het een uitdaging steeds ‘getriggerd’ te worden. Wat dat betreft zou er best meer 'rust' in haar leven gebracht mogen worden. 

  Is erg mensgericht. Ze nijgt ernaar zichzelf weg te cijferen. Dit is een leerdoel en naar eigen zeggen heeft ze op dit vlak de laatste jaren al behoorlijk wat progressie geboekt.

  Zou graag een man naast zich hebben staan die zorgzaam is en het net als zij belangrijk vindt naar elkaar toe te groeien. Elkaar steunen en liefhebben met warmte en respect voor elkaar. De toekomst ziet zij samen, een warm huis, met familie en veel gezelligheid. Een positieve denk- en leefhouding waarin ruimte is voor discussie en humor!

   

 • Elegante, charmante, lieve dame (77 jaar) regio Midden-Brabant

  Zij is een representatieve, charmante, goed verzorgde vrouw. Zij heeft een normaal postuur, half lang donkerblond haar en mooie sprekende blauwe (brildragend). Ze gaat casual/vrouwelijk gekleed (verzorgd).

  Heeft jarenlang met veel plezier als secretaresse gewerkt. Ze doet aan tennis, recreatief fietsen en wandelen. Zij leest graag, speelt bridge en bezoekt graag de bioscoop en het theater. Soms bezoekt ze het museum of een concert. Ook gaat ze graag ergens lekker een hapje uit eten en pakt ze af en toe een terrasje. Ze kijkt selectief tv (documentaires, natuurfilms, spannende detective serie, praatprogramma’s – P&W, RTL Late Night en actualiteiten) en speelt graag een spelletje op de i-Pad (Word On, Candy Crush enz.)

  Muziekvoorkeur: Haar smaak is breed te noemen: klassiek, Franse chansons, en modern. Ze houdt o.a. van Neil Diamond en Charles Aznavour. Zelf heeft ze altijd piano gespeeld. 

  Deze single is een veelzijdige, warme en sociale vrouw. Het is een vrouw met charisma. Ze is een zorgzaam, intelligent, optimistisch en loyaal. Ze is Bourgondisch ingesteld, ondernemend, staat voor iedereen klaar en is een tevreden mens. Ze kan genieten van de alledaagse dingen: Gezellig samen boodschappen doen, koken, wijntje drinken enz.

  Vakantie: Voorkeur binnen Europa. Ze heeft een zwak voor warme landen (Italie, Frankrijk, Spanje enz.). Graag een land met een hoog cultuur gehalte. Een land waar ze dingen kan ondernemen maar ook wanneer daar behoefte aan is relaxen.

  Zij heeft een heel fijn leven, maar ze zou heel graag haar geluk aan willen vullen met een leuke, goed verzorgde, attente en ondernemende man. Een ontwikkelde, liefdevolle man die een fijn leven heeft opgebouwd met leuke vrienden/kennissen en die dit leven wil delen met haar. Ze is op zoek naar een echt maatje om samen mee te kunnen genieten van dezelfde dingen.

   

 • Energieke, goed uitziende single (59 jaar), regio Breda

  Hij is een representatieve man met een vriendelijke uitstraling. Hij heeft blauw/groene ogen, een bos grijzende krullen en een normaal postuur. Hij gaat casual/sportief gekleed.

  Is na zijn middelbare opleiding gaan werken als hovenier. Dit werk doet hij in het dagelijks leven met veel plezier en liefde. Naast zijn drukke baan is het een doener, hij is altijd wel met iets bezig. Hij is gek op sport, alleen door een blessure mag hij niet meer alles doen. Hij wandelt, zwemt en fietst. Hij gaat graag naar het theater of de bioscoop maar doordat hij alleen is, komt het er niet echt van. Ook duikt hij soms met vrienden de kroeg in om gezellig wat bij te kletsen en een biertje te drinken. Daarnaast klust hij in en rondom zijn huis. Om de twee weken gaat hij samen met zijn zoon een voetbalwedstrijd bijwonen.

  Muziekvoorkeur: Zijn smaak is breed te noemen. De radio staat meestal afgestemd op Q-Music of Sky Radio.

  Vakantie: Hij gaat het liefst lekker naar zee. Met de auto gaat hij meestal naar België of Frankrijk. Alle vakantiebestemmingen zijn eigenlijk wel met hem bespreekbaar, hij staat voor veel (nieuwe) vakantiebestemmingen open.

  Karaktereigenschappen: Sociaal, aangenaam, rustig, behulpzaam, vriendelijk en ondernemend/sportief. Hij zal nooit op de voorgrond treden en is een fijne gesprekspartner.

  Rookt niet en drinkt af en toe wel eens een biertje in het weekend. Hij is in het bezit van een rijbewijs en auto.

  Hij is op zoek naar een ondernemende, gezellige, spontane vrouw. Zij heeft uitstraling en is gelijkwaardig aan hem. Een vlot type die samen met deze goed uitziende man wil bouwen aan een mooie toekomst.

    

 • Charmante, ontwikkelde, representatieve dame (69 jaar), regio Tilburg

  Zij is een charmante, verzorgde vrouw met prachtige blauw/grijze ogen en sluik blond/grijs haar.  Ze heeft een slank postuur en haar kledingstijl is casual/sportief en vrouwelijk (draagt ook graag leuke jurkjes, rokjes of een nette broek).

  Heeft diverse opleidingen gevolgd en werkt momenteel in de zorg.

  Zij is een actieve, ondernemende vrouw. Ze golft en houdt van fietsen, doet vrijwilligerswerk, bridge en rikken. Ze puzzelt (legpuzzels, doorlopers en sudoku’s), leest (graag boeken met een "echt” verhaal) en geeft rondleidingen/excursies. Zij gaat graag naar het theater (concert) en is lid van een filmclub en houdt van wandelen in de natuur.

  Vakantie: Het liefst met de auto (binnen Europa) en dan bij voorkeur in een appartement of huisje. Graag een actieve vakantie, ze is geen strandligger.

  Muzieksmaak: Deze is heel divers te noemen van klassiek tot modern en hangt af van de stemming en de sfeer.

  Karaktereigenschappen die bij haar passen zijn: Zorgzaam, sociaal, zelfstandig en vriendelijk

  Deze charmante single rookt niet en drinkt af en toe een wijntje of een biertje (gezelligheidsdrinker). Ze heeft een rijbewijs en een auto ter beschikking

  Zij zou graag een ontwikkelde, verzorgde, eerlijke, oprechte man willen leren kennen in de leeftijd van 60 tot 75 jaar. Hij is betrouwbaar, beschaafd en ondernemend. Hij rookt niet. Samen gezellige dingen ondernemen maar ook een man die zijn eigen bezigheden heeft en haar vrij laat om haar eigen dingen te laten doen. Samen werken aan een leuke mooie toekomst.

   
 • Contact
 • Disclaimer
 • Sitemap
 • Privacyverklaring