Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND MAART

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0216

81 jaar en nog lang niet uitgerangeerd!

Vrouw 81 jaar - regio Midden-Brabant

 

Zij heeft een huwelijk van 25 jaar achter de rug en een lange relatie 

 

Deze krasse dame heeft de MULO opleiding afgerond. Na haar MULO heeft ze nog een secretaresse opleiding gevolgd en is zij in het bedrijf van haar ouders gaan werken  waar zij de zorg droeg voor de gehele administratie. Dit werk heeft zij 13 jaar met veel plezier gedaan. Ze is gestopt met werken toen ze ging trouwen. Ze kijkt met veel plezier op deze periode terug.

 

Deze dame woont in het midden van Brabant in een leuk huis met een serre waar ze regelmatig een sigaretje rookt. Ze heeft haar rijbewijs gehaald maar omdat het te lang geleden is dat ze heeft gereden, heeft ze haar auto verkocht.

 

Ze houdt van planten en bloemen (natuurmens). Ze pakt graag een terrasje en onderneemt leuke activiteiten met de ouderenbond. Ze maakt korte wandelingen als het lekker weer is en ze leest graag. Af en toe kijkt ze tv (volgt voornamelijk het nieuws). Ook is ze liefhebber van concerten maar nu ze alleen is, komt het er helaas niet van.

 

Muziekvoorkeuren: Zij heeft een brede smaak maar haar voorkeur ligt toch bij de klassieke muziek.

 

Karaktereigenschappen: Zorgzaam, zelfstandig en zacht/lief.

 

Deze hartelijke vrouw is op zoek naar een beschaafde, lieve, ondernemende man. Hij houdt van gezelligheid en kan genieten van de kleine dingen. Hij is gelijkwaardig aan haar en heeft een lief/goed karakter.

 

Zij zoekt in eerste instantie een maatje om samen lief en leed mee te delen. Daarna kan de vriendschap uitgroeien in een relatie.

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.