This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND FEBRUARI

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.301

Vlotte, goede opgeleide, Bourgondische dame zoekt een gelijkwaardige partner

vrouw 56 jaar, regio Midden-Brabant

In het dagelijkse leven heeft ze een boeiende baan als consultant. Deze dame is op jonge leeftijd weduwe geworden en heeft geen kinderen. Ze heeft een aantal lange relaties achter de rug maar de liefde van haar leven is ze helaas nog niet tegen gekomen. 

Karaktereigenschappen: Ze is recht door zee, zelfverzekerd, sociaal en leergierig. Een echt mensen mens die soms wat ongeduldig uit de hoek kan komen.
Ze houdt erg van tennis, film kijken en reizen. Ze is reislustig en wil graag nog veel van de wereld zien en genieten van het leven met volle teugen. 

Zij is op zoek naar haar soulmate. Een goed uitziende sportieve verzorgde man die stevig in zijn schoenen staat. Hij is respectvol, heeft ambitie en een hoog denkniveau.
Ben jij die man met brede interesses? Geef dan snel een seintje en ontmoet deze superleuke dame.

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.