This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats wat het voorportaal is van de persoonlijke partner search opdracht. Het gaat er hierbij om zicht te krijgen op de partnerwensen van onze cliënt. Met de gegevens die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen, gaan wij aan de slag.

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Op grond van die gegevens wordt een persoonsbeschrijving samengesteld. Voor het opstellen van de persoonsbeschrijving en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0303

Aardige betrouwbare positieve man zoekt de vrouw van zijn dromen

Man 56 jaar - Midden-Brabant

Deze single is zoals hij is. Gezellig, direct en hij heeft zijn babbeltje klaar. Hij maakt makkelijk contact en hij staat graag voor andere mensen klaar. Hij kan soms wat eigenwijs zijn maar is ook bereid om te luisteren als iemand het niet met hem eens is. Hij neemt de mensen zoals ze zijn en is respectvol naar anderen. Hij is zeker niet gauw boos en probeert altijd vriendelijk te zijn. Hij kan soms wat voorzichtig zijn en zal niet over een nacht ijs gaan (nadenkend). Hij is een positief mens en probeert er altijd wel wat te maken. Hij is zelfstandig en doet heel veel dingen zelf, ook in zijn huis.  Hij neemt het leven zoals het is. 

 

Hij is graag bezig. Hij werkt momenteel niet maar hij heeft er al 28 jaar arbeid opzitten. Hij heeft vooral gewerkt als timmerman. Momenteel gaat hij regelmatig naar het bejaardenhuis om met ouderen een babbeltje te maken (vrijwilligerswerk). 

Deze zorgzame single heeft een tijdlang voor zijn vader gezorgd. Hij heeft zelf geen kinderen maar hij geniet van de kinderen van zijn zussen.  

Hij is sportief en wandelt bijna iedere dag ongeveer 10 km. Ook fietst hij graag op zijn elektrische fiets, Hij houdt van de natuur. Winkelen vindt hij erg leuk!

 

Op televisie kijkt hij veel sport maar ook bijvoorbeeld programma´s als Nieuwsuur of het journaal. Hij rijdt graag auto en in de vakantie gaat hij graag een dagje naar Zeeland.

 

Muziekkeuze: Hij houdt erg van muziek van de jaren 80 zoals Simply Red, Level 42 en Madonna. Hij houdt ervan om mensen op te zoeken en een praatje met ze te maken. Hij drinkt en rookt niet.

 

Hij zoekt een lieve, eerlijk en “echte” vrouw. Iemand die netjes en betrouwbaar isOpleiding maakt niet uit voor hem. Een vrouw die direct kan zijn en dingen eerlijk zegt. Net zoals hij zelf. Iemand die gezellig is maar het ook gezellig kan maken. Ook samen gezellig dingen doen en maatjes zijn. Een vrouw die sportief is heeft wel zijn voorkeur. Hij hoeft geen verzorger te hebben. Hij is heel zelfstandig en doet veel dingen zelf. Een positief en spontane vrouw met humor. Hij vindt innerlijk veel belangijker dan uiterlijk. Ze mag kinderen hebben. Ben jij deze vrouw die het met deze man aandurft? Meld je nu dan snel aan...

 

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.