This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND JUNI

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0211

Actieve, initiatiefrijke, verzorgde heer gezocht voor deze tevreden, ondernemende, positieve single dame

Vrouw 63 jaar - Midden Brabant

Deze single dame heeft 2 dochters en 3 kleinkinderen. Met haar dochters en haar kleinkinderen heeft ze een prima contact. 

 

Deze ontwikkelde vrouw heeft een boeiende baan als laborante. Naast haar parttime baan houdt ze van wandelen en fietsen (recreatief). Ze gaat graag ergens een hapje uit eten, pakt af en toe een terrasje en bezoekt regelmatig de bioscoop of het theater (muziek, cabaret, musicals). Sinds een paar maanden heeft ze fitness opgepakt. Ook een concertbezoek kan haar bekoren. Dat kan variëren van klassieke muziek tot het bezoeken van een koor.

 

Ook is 'reizen' een van haar vele favoriete bezigheden. Het bezoeken van diverse steden, landen binnen en buiten Europa. 

 

Muzieksmaak: Deze is breed te noemen en is een beetje afhankelijk van waar ze is. Het kan variëren van klassieke muziek, koormuziek maar ook Nederlandstalige muziek (noemt Marco Borsato).  

 

Deze single vrouw heeft geen dieren maar is wel een dierenvriend. Ze rookt heel af en toe en sigaretje (maar kan het ook dagen laten) en drinkt bij gelegenheid een wijntje.

Zij is in het bezit van een rijbewijs en een auto.

 

Karaktereigenschappen: Zorgzaam. Houd er niet van om op de voorgrond te treden maar laat zich zeker niet gelden! Ze is zelfstandig, daadkrachtig en besluitvaardig.

 

Zoekt:

Deze zelfstandige, representatieve dame heeft een heel fijn leven maar zou dit heel graag aan willen vullen met een  ondernemende, initiatiefrijke heer. Hij heeft een brede interesse, ziet er verzorgd uit en is attent. Een man die een fijn leven heeft opgebouwd met leuke vrienden/kennissen en die dit leven wil delen met haar. Samen er iets van maken, warmte en vooral heel veel gezelligheid is wat zij voor ogen heeft. Ze is op zoek naar een echt maatje om samen mee te kunnen genieten.

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.