This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats wat het voorportaal is van de persoonlijke partner search opdracht. Het gaat er hierbij om zicht te krijgen op de partnerwensen van onze cliënt. Met de gegevens die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen, gaan wij aan de slag.

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Op grond van die gegevens wordt een persoonsbeschrijving samengesteld. Voor het opstellen van de persoonsbeschrijving en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0304

Attente, rasechte, gastvrije Brabander zoekt een gezellige, vlotte Brabantse

Man 67 jaar - Oost-Brabant

Deze vrijgezellige Brabander is een mensenmens. Hij is zorgzaam, attent een makkelijke prater en hij is gastvrijHij is wel standvastig maar als iemand anders gelijk geeft, zal hij dat altijd toegeven.  

Hij heeft een hekel aan ruzie. Hij heeft humor en ziet het leven positief inHij is een makkelijke man maar geen allemansvriend. Hij vindt arrogante mensen niet prettig. Hij is integer, sociaal en betrouwbaar. Deze man is sfeergevoelig en is graag thuis. Soms kan hij wat ongeduldig of opgejaagd zijn. Hij is direct maar wel tactvol. 

 

MBO denkniveau. Hij heeft eerst in de scheepsbouw gewerkt en daarna bij allerlei scholen waarbij hij de onderhoudswerkzaamheden deed. 

  

Heeft 26 jaar een relatie gehad. Hij geeft geen kinderen maar het is geen probleem als zijn toekomstige partner wel kinderen zou hebben. 

 

Momenteel heeft hij geen dieren maar hij is wel een dierenliefhebber. 

 

Hobby's: Hij houdt van wandelen en fietsen en dan het liefst natuurlijk samen met zijn toekomstige partner.  

Hij leest graag de krant of tijdschriften. Hij rijdt graag op zijn scooter in de regio van Den BoschOok drinkt hij graag koffie met omringende buren in zijn appartementencomplex.  

 

Op de televisie kijkt hij actualiteitenprogramma’s zoals Jinek en De wereld draait door.  

 

Wat muziek betreft is hij breed georiënteerd maar voorkeur gaat uit naar Jaren 60/70 en klassieke muziek. Winkelen doet hij niet veel maar hij zou wel meegaan met zijn partner. Terrasjes vindt hij erg leuk, uit eten doet hij wat minder vaak omdat hij alleen is. Met een partner zou hij dat veel vaker doen.  

 

Hij zoekt een vooral lieve, bescheiden en goed verzorgde vrouw tussen de 63 en 76 jaar . Iemand die zorgzaam en attent is. Opleiding maakt hem niet uit. Een vrouw die zelfstandig is en ook haar eigen leven heeft. Elkaar de vrijheid geven en gunnen. Een vrouw die interesse heeft in andere mensen. Het liefste iemand die ook graag thuis is en het gezellig maakt. Daarnaast samen ook leuke dingen ondernemen. Een vrouw die meegaand is en niet te bot. Hij zoekt een LAT relatie maar het kan eventueel uitgroeien tot samenwonen als dat van beide kanten is 

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.