This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND NOVEMBER

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0280

Boer zoekt vrouw in de omgeving van Midden-Brabant

Man 50 jaar - regio Midden-Brabant

Deze nuchtere single agrariër komt uit een boerengezin met een melkveebedrijf. Met zijn oudste broer werkt hij reeds jaren samen in de melkveehouderij.

 

Na 25 jaar huwelijk is hij in 2014 gescheiden. Hij heeft 2 kinderen die om het weekend bij hem zijn. Hij woont in een ruim vrijstaand (huur-)huis waar de kinderen, de hond en de kippen alle ruimte hebben. 

Hij heeft een goede relatie met de moeder van zijn kinderen maar sinds zij een nieuwe partner heeft, realiseert hij zich ook steeds meer dat het leven doorgaat; hij is klaar voor een nieuwe start. Nu werkt hij nog veel, vaak ook op zaterdag, maar als hij een nieuwe vriendin heeft maakt hij graag tijd voor haar vrij en gaat het wat rustiger aan doen. 

 

Bezigheden: Is actief (liefst buiten bezig) met van alles en nog wat. ’s Avonds kijkt hij soms tv (film, documentaire, comedy), doet zijn administratie en traint in de sportschool. Hij toert op zijn motor en gaat af en toe stappen met zijn vrienden.

 

Hij drinkt geen alcohol en rookt af en toe een sigaret (is van plan daar helemaal mee te stoppen). Hij vindt het geen probleem als zijn nieuwe partner zou roken of soms alcohol drinkt. Hij heeft een auto- en een motorrijbewijs en heeft de beschikking over een motor en een auto.

 

Karakter: Hij is eerlijk en betrouwbaar, afspraak is afspraak! Hij is handig en staat graag voor een ander klaar. Hij is een gezellig in de omgang, kan goed verwoorden wat hem bezighoudt en vindt het ook belangrijk om de dingen die hem dwarszitten, uit te praten. 

 

De vrouw die bij hem past is (financieel-)zelfstandig, verzorgd, slank, sportief, kan voor zichzelf opkomen en is vlot. Ze is lief, eerlijk en betrouwbaar. In een relatie is het voor hem belangrijk om er te zijn voor elkaar. 

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.