This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND OKTOBER

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0238

Charmante, vlotte, gezellige representatieve man zoekt een dame om samen het leven nog leuker te maken

Man 56 jaar - regio Oost-Brabant

In het dagelijks leven is deze single werkzaam in de logistiek. Hij is daar constructiewerker en doet zijn werk met veel plezier. Naast zijn baan speelt hij graag gitaar, zingt hij en luistert hij graag naar muziek. Vroeger heeft hij op verschillende vechtsporten gezeten maar na een blessure is hij daarmee gestopt. Hij is een Bourgondiër en houdt van koken en lekker eten. Hij gaat regelmatig naar een concert maar houdt ook van huiselijkheid. Lekker thuis een beetje aanrommelen. Hij kijkt regelmatig tv (noemt DWDD en First Dates).

 

Deze gezellige, vlotte man is een gelegenheidsroker. Hij kan het makkelijk dagen laten maar vindt het gezellig om af en toe een sigaret mee te roken. Hij drinkt bij gelegenheid wel eens een baco of een pisang ambon met 7-up.

 

Muziekvoorkeur(en): Pink Floyd, Rod Steward, Genesis, David Bowie, George Harrison, Phil Collins maar ook nederpop zoals Frank Boeijen.

 

Vakantie: Voorkeur voor Spanje, Frankrijk (Parijs) en Italië.

 

Karaktereigenschappen: Aardig, sociaal, eerlijk, openhartig, creatief en gevoelig. Hij is attent en hoewel hij een sociaal dier is, wil hij af en toe wel de tijd voor zichzelf hebben 

 

Hij is in het bezit van een rijbewijs en auto.

 

Hij is op zoek naar een lieve, onafhankelijke vrouw. Het is belangrijk dat je elkaar de ruimte geeft, zonder elkaar uit het oog te verliezen. Neem tijd voor jezelf en geniet van je eigen hobby’s/bezigheden. Maar het is uiteraard ook belangrijk om leuke dingen samen te doen. Een gelijkwaardige relatie, zonder jezelf te verliezen!

Een dame die goed kan luisteren en niet te druk is. Zij is open en trouw. Een vrouw die samen met hem wil bouwen aan een mooie toekomst.

 

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.