This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND MAART

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0217

Charmante, sportieve vrouw zoekt een vlotte, representatieve ondernemende man (HBO-niveau)

Vrouw 69 jaar - Midden-Brabant

Deze breed ontwikkelde dame heeft diverse opleidingen gevolgd. Ze heeft Frans gestudeerd en is na wat omscholingscursussen momenteel werkzaam als directiesecretaresse.

 

Uit haar eerste huwelijk heeft zij een zoon waarmee ze een goede band heeft.

 

Je kunt deze single dame omschrijven als een actieve, ondernemende vrouw. Ze golft en houdt van fietsen, doet vrijwilligerswerk, bridge en rikken. Ze puzzelt (legpuzzels, doorlopers en sudoku’s), leest (graag boeken met een “echt” verhaal) en geeft rondleidingen/excursies. Zij gaat graag naar het theater (concert) en is lid van een filmclub. Ze kijkt selectief tv (noemt o.a. sport, actualiteiten en talkshows (noemt Graham Norton), informatieve programma’s en houdt van wandelen in de natuur.

 

Vakantie: Het liefst met de auto (binnen Europa) en dan bij voorkeur in een appartement of huisje.Graag een actieve vakantie, ze is geen strandligger.

 

Muzieksmaak: Deze is heel divers te noemen van klassiek tot modern en hangt af van de stemming en de sfeer.

 

Karaktereigenschappen die bij haar passen zijn: Zorgzaam, sociaal, zelfstandig en vriendelijk.

 

Zij rookt niet en drinkt af en toe een wijntje of een biertje (gezelligheidsdrinker). Ze heeft een rijbewijs en een auto ter beschikking

 

Zoekt:

Zij zou graag een ontwikkelde, verzorgde, eerlijke, oprechte man willen leren kennen in de leeftijd van 60 tot 75 jaar. Hij is betrouwbaar, beschaafd en ondernemend. Hij rookt niet. Samen gezellige dingen ondernemen maar ook een man die zijn eigen bezigheden heeft en haar vrij laat om haar eigen dingen te laten doen. Samen werken aan een leuke mooie toekomst.

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.