This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats wat het voorportaal is van de persoonlijke partner search opdracht. Het gaat er hierbij om zicht te krijgen op de partnerwensen van onze cliënt. Met de gegevens die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen, gaan wij aan de slag.

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Op grond van die gegevens wordt een persoonsbeschrijving samengesteld. Voor het opstellen van de persoonsbeschrijving en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0253

Charmante, vlotte, ontwikkelde weduwe zoekt een gezellig maatje

Vrouw 69 jaar - Midden Brabant

Deze single is weduwe en heeft uit haar huwelijk 1 zoon en 3 hele mooie kleinkinderen.

Ze is nu aan het genieten van haar welverdiende pensioen, in het verleden heeft ze altijd gewerkt als mondhygiëniste. Dit werk heeft ze altijd met veel passie en plezier gedaan.

 

Deze vrolijke, ondernemende single houdt van wandelen en fietsen en speelde in het verleden golf (tijdje niet meer gedaan). Ze doet aan hardlopen (moet dit weer op gaan pakken) en spreekt regelmatig af met vrienden/kennissen.

 

Muziekkeuze: Kan van alles zijn! Van Nederlandstalige hoempapa muziek (lekker gezellig) tot aan klassieke muziek, haar smaak is heel breed.

 

Vakantie(s): Ze is overal bijna wel geweest maar ze heeft nog een aantal vakantiebestemmingen op haar lijstje staan.

 

Karaktereigenschappen: Sociaal, vrolijk, ondernemend een bezige bij. Ze heeft een lief karakter en staat regelmatig voor anderen klaar. Ze kan genieten van de kleine dingen (kaartjes die ze krijgt in Coronatijd, tekeningen van kinderen uit de buurt, een praatje, lekker een wijntje drinken), kortom ze is een tevreden mens. 

 

Televisieprogramma’s: Keek in het verleden niet zo veel tv, maar nu in coronatijd kijkt ze een mooie film en wat amusementprogramma's.

Ze leest de krant en soms een boek (niet echt een fanatieke lezer)

Deze vlotte leuke single heeft een rijbewijs en een auto. Ze drinkt bij gelegenheid wel eens een witte wijn of een biertje. Ze heeft nooit gerookt maar is daar nu weer mee begonnen. Ze kan er ook zo weer mee stoppen of het laten (kan soms ook dagen niet roken) en indien gewenst rookt ze buiten.

  

Deze leuke veelzijdige vrouw heeft haar leven prima voor elkaar. Ze woont in een prachtig huis dat klassiek/modern is ingericht. Om het huis ligt een mooie tuin. Ze heeft lieve, leuke vrienden en kennissen om haar heen maar toch mist ze nog iets. Ze zou graag een maatje willen ontmoeten. Een verzorgde man met humor (heel belangrijk voor haar). Hij is ontwikkeld en ondernemend.

 

Voldoe jij aan deze eigenschappen? Dan zou jij de juiste match voor haar wel eens kunnen zijn!

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.