This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats wat het voorportaal is van de persoonlijke partner search opdracht. Het gaat er hierbij om zicht te krijgen op de partnerwensen van onze cliënt. Met de gegevens die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen, gaan wij aan de slag.

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Op grond van die gegevens wordt een persoonsbeschrijving samengesteld. Voor het opstellen van de persoonsbeschrijving en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0260

Charmante, warmhartige, zeer representatieve dame zoekt ondernemende, ontwikkelde, representatieve man

Vrouw 64 jaar - Regio Arnhem

 Deze single dame heeft uit haar huwelijk 2 zonen en 1 dochter.  Met haar kinderen heeft ze een warm en goed contact. De band met haar kinderen is goed en belangrijk voor haar. Tijd voor elkaar. Samen lekker koken en eten doen ze dan ook regelmatig. Met elkaar klussen, samen naar zee of een leuke stad bezoeken.

 

In het dagelijks leven is zij werkzaam als schoonheidsspecialiste.

 

Deze single houdt van bewegen. Lekker wandelen en soms ook  fitness. Daarnaast gaat zij graag lekker uit eten met een vriendin, leuke dingen doen met haar kids, film kijken en een terrasje pakken. Ze leest graag boeken en de krant maar vaak komt het er niet van. Meestal leest ze in de vakantie (thrillers, romans en biografieën).  Ze bezoekt soms een concert, het theater en kijkt regelmatig tv. Ze vindt het heerlijk om een film of serie te kijken (pure ontspanning). Films met Julia Roberts vindt ze geweldig.

 

Vakantie(s): Ze gaat graag op wintersport en naar zee.

 

Muziekkeuze: Pop, klassiek, blues, soul maar ook Nederlandstalige muziek kan ze waarderen.

 

Karaktereigenschappen: Zij is spontaan, heeft humor en is zorgzaam. Ze is open en (soms te) goed van vertrouwen.

 

Ze heeft een rijbewijs en een auto. Ze drinkt bij gelegenheid wel eens een wijntje. Ze rookt niet maar vindt het niet erg als haar toekomstige partner rookt (wel met mate!).

 

Deze charmante single heeft haar leven prima voor elkaar. Ze woont in een tussenwoning dat rustig is ingericht. Ze heeft leuke vrienden en kennissen om haar heen maar toch mist ze nog iets. Zij zou graag  een verzorgde man willen ontmoeten. Een man met diepgang en humor. Hij is spontaan, oprecht en heeft een brede interesse.

 

Voldoe jij aan deze eigenschappen? Dan zou jij de juiste match voor haar wel eens kunnen zijn!

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.