This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND FEBRUARI

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0224

Veelzijdige, creatieve, mooie, krachtige dame met een flinke dosis doorzettingsvermogen en ambitie zoekt stoere, ontwikkelde man

Vrouw 34 jaar - Midden-Brabant

Deze veelzijdige dame heeft zich nog niet zo lang geleden (noodgedwongen) zich om laten scholen in de financiële sector.  Haar doel is om nog meer uit deze branche te halen omdat daar nog voldoende uitdagingen liggen. Daarom studeert ze naast haar drukke baan rechten (ze wil doorgroeien). Over een aantal jaren wil ze graag haar bachelor halen.

 

Naast haar studie en haar baan gaat ze graag lekker een kop koffie drinken met haar moeder of vriendinnen in de stad. Ze houdt van lekker eten (doet dit ook regelmatig bij haar vrienden), de stad induiken, wandelen en een bezoekje brengen aan de sauna. Ze heeft een abonnement op de sportschool maar daarmee is alles dan ook wel mee gezegd! Ze heeft het te druk met andere dingen en vindt rust op zijn tijd eveneens erg belangrijk, vandaar dat het sporten er nu een beetje bij inschiet. Ze komt regelmatig in de bioscoop en zou graag met haar toekomstige partner het theater willen bezoeken (cabaret, ballet of een toneelstuk bijwonen). Televisie kijkt ze praktisch niet.

 

Deze beauty is een romanticus. Ze heeft haar leven prima op de rit en houdt van structuur en orde. Ze is sociaal, gedisciplineerd, ambitieus, praktisch, verstandig en een absolute doorzetter. Het is geen dame die van stilzitten houdt. Ze is onafhankelijk, betrouwbaar, volhardend en heeft doorzettingsvermogen. Ze kan soms een tikkeltje ongeduldig zijn. Op haar werk (en soms ook thuis) is er een duidelijk structuur. Deze ambitieuze werknemer heeft  haar werk  tot in de puntjes geregeld. Ze heeft haar plannen mooi afgebakend en werkt vol toewijding naar  haar doel toe. Deze boeiende, creatieve, veelzijdige vrouw is erg tevreden met haar leven. Een partner (liefst met kinderwens)  zou dit nog completer maken.

 

Ze heeft een auto ter beschikking en rookt niet. Ze woont in een ruim appartement en heeft veel plannen om hier iets moois van te maken (is bezig met opknappen). Ze heeft geen huisdieren (geen tijd voor).

 

Muziekvoorkeur(en): Haar smaak is erg breed te noemen. Jaren 80 muziek, jazz, klassiek, popmuziek eigenlijk van alles behalve techno, house en hardcore muziek.

 

Zij is op zoek naar een man met een beetje pit. Hij is zelfverzekerd, ordelijk en open. Een sterke, stoere man die ook zijn gevoelige kant durft te laten zien. Geen softe, verlegen kwetsbare jongen en het liefst ook niet kaal maar een vlotte, sociale vent. Een man die zich in de gevoelens van haar kan verplaatsen. Niet te glad of opschepperig maar wel zorgzaam en stoer met een romantisch randje! Voel jij je aangesproken en kan jij iets toevoegen aan het leven van haar? Dan ben jij misschien haar ideale partner.

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.