This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats wat het voorportaal is van de persoonlijke partner search opdracht. Het gaat er hierbij om zicht te krijgen op de partnerwensen van onze cliënt. Met de gegevens die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen, gaan wij aan de slag.

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Op grond van die gegevens wordt een persoonsbeschrijving samengesteld. Voor het opstellen van de persoonsbeschrijving en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0264

Deze prachtige single dame heeft alles op de rit, alleen één ding ontbreekt nog in haar leven: een leuke man!

Vrouw 41 jaar, regio Midden Brabant

MBO opleiding gevolgd en werkzaam in de administratie.

 

Zij is een ondernemende dame. Ze houdt van wandelen en fietsen en ze vindt het leuk om te bootcampen.  Naast het sporten gaat ze graag winkelen, pakt ze een terrasje of gaat bij familie, vrienden gezellig een bakkie doen. Ze gaat graag uit eten, een weekendje weg en het is een dame die wel houdt van een gezellig feestje.  Ze kijkt graag naar een film of serie op Netflix en kijkt docu’s, het nieuws en van alles wat op tv (heel breed/divers). 

 

Muziekvoorkeur: Brede muzieksmaak, behalve metal en zware klassieke muziek, dat vindt ze niks.

 

Deze dame gaat er graag op uit en heeft dan ook een rijbewijs en een auto ter beschikking. Ze rookt niet en drinkt bij gelegenheid wel eens een wijntje.

 

Huisdieren: Een kat.

 

 

Vakantie(s): De ideale vakantie is een combi van uitrusten en leuke dingen doen. Ze reist voornamelijk binnen Europa. Op haar bucketlist staat nog het Noorderlicht, Curaçao en Zuid-Afrika.

 

Karaktereigenschappen: Beetje verlegen, lief, zorgzaam en attent. Ze is opgewekt, sociaal en een tikkie eigenwijs. Ze ziet vaak het beste in mensen en kan zich goed inleven in anderen. Dit is een mooie eigenschap alleen daardoor laat ze zich nog wel eens wegcijferen (valkuil).

 

Zij is op zoek naar een spontane, zelfverzekerde man. Een man waarmee je een goed gesprek kan voeren. Hij heeft een verzorgd, beetje stoer uiterlijk en is sociaal aangelegd. Een man waar ze van op aan kan en die nooit misbruik zal maken van haar goedheid. Iemand die haar een veilig gevoel geeft. Ben jij die rots in de branding voor haar?

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.