This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats wat het voorportaal is van de persoonlijke partner search opdracht. Het gaat er hierbij om zicht te krijgen op de partnerwensen van onze cliënt. Met de gegevens die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen, gaan wij aan de slag.

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Op grond van die gegevens wordt een persoonsbeschrijving samengesteld. Voor het opstellen van de persoonsbeschrijving en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0305

Gastvrije, hartelijke en rustige man uit het Zuiden zoekt een sociale, zelfstandige dame

Man 65 jaar - Limburg!

Hij is een open en vriendelijke man die makkelijk in de omgang is. Hij houdt van humor en van een goed gesprek. Hij kan soms wat eigenwijs zijn.  

Deze single is zorgzaam, sociaal en heeft een luisterend oor. Hij is rationeel maar ook zeker een gevoelsmens.  

Hij houdt van een goede voorbereiding en plant dingen graag vooraf. Ook is hij accuraat en weloverwogen. Hij is empathisch en kan zich heel goed inleven in andere mensen. Hij heeft veel vrienden om zich heen, is introvert en zeker geen druktemaker. Het is een man die zeker niet op de voorgrond willen treden maar hij laat zich ook niet wegzetten door andere mensen. Hij houdt van hartelijkheid en openheid. Welzijn is voor hem veel belangrijker dan welvaart.  

 

HBO denkniveau.  

Hij is met pensioen en hij heeft vooral gewerkt als projectleider sociaal juridisch maatschappelijk werk.  

 

Hij is ruim 30 jaar getrouwd geweest en is sinds enkele jaren gescheiden. 

  

Hobby's: Hij wandelt iedere dag een uur (het liefste in de natuur). Ook fietst hij met een vriend af en toe een  rondje Zuid-Limburg! Als hij muziek luistert dan hebben rock en blues de voorkeur.  

Hij houdt van af en toe naar de sauna gaan, op een terrasje zitten of naar de film gaan.  

Hij doet graag een stedentrip in Nederland, en de cultuur bekijken van een stad. Met zijn gezin is hij vroeger veel in Europa op vakantie geweest.  

 

Sportliefhebber, kijkt op tv naar wielrennen en veldrijden. Soms gaat hij ook wel bij wedstrijden kijken.  

Op TV kijkt hij graag naar programma´s met satire en humor, het nieuws of talkshows als de onderwerpen hem leuk lijken. Ook kijkt hij naar films zoals bijvoorbeeld thrillers.  

Hij leest boeken over de Tweede Wereldoorlog, astrologie, psychologie en echte levensverhalen  

Hij doet vrijwilligerswerk bij een verzorgingstehuis. Hij werkt bij de boek uitleen, heeft er een wandelgroep twee keer per week en begeleidt mensen naar het ziekenhuis.  

 

Deze single man zoekt een goedverzorgde vrouw met een zachtaardig, rustig en open karakterIemand die houdt van hartelijkheid en het samen gezellig wil makenHij wil een gelijkwaardige relatie met genegenheid voor elkaar.  Iemand die makkelijk en open communiceert en alles bespreekbaar maaktEen vrouw die van een goed gesprek houdt  en die zeker humor heeft Een vrouw die zowel een broek of een jurkje draagt en het liefst casual gekleed gaat. Een vrouw die onafhankelijk en zelfstandig is en zeker niet jaloers. Een maatje voor het leven. Een vrouw waar hij de juiste connectie mee heeft en iemand die niet veeleisend is op materieel gebied. Zij die de kleine dingen in het leven kan waarderen. Ze mag zeker haar eigen dingen blijven doen zoals met vriendinnen winkelen of werken. 

Hij wil graag eerst een LAT relatie aangaan en daarna eventueel samenwonen. De juiste klik met die vrouw vindt hij heel belangrijk. 

 

 

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.