This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND NOVEMBER

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.303

Gezellige, vlotte, representatieve man is op zoek naar die ene leuke vrouw om zijn leven mee te delen

man 34 jaar - regio Oost-Brabant

Hij is lief, zorgzaam, attent en behulpzaam. Hij is empathisch en  heeft belangstelling in wat er in de mensen omgaat. Hij heeft gevoel voor humor en kan soms gevat uit de hoek komen. Soms kan hij wat goedgelovig zijn. Maar als zij het meisje van zijn dromen is, zal hij haar op handen dragen. Hij heeft een lief karakter maar laat zeker niet over zich heen lopen. Zijn grenzen zijn duidelijk.

 

Deze single man heeft een MBO denkniveau en werkt in de metaalsector. Het liefste zou hij in de toekomst een eigen bedrijf willen beginnen, wie weet ooit.

 

Hij heeft een lange relatie achter de rug en heeft daarna nog een aantal dates gehad maar de vrouw van zijn dromen zat er helaas niet tussen. 

 

Deze sportieve single doet veel aan sport. Hij doet aan fitness, boksen,  joggen en een aantal vechtsporten. 

 

Hij zoekt een actieve, zelfstandige ondernemende vrouw. Iemand die met beide benen op de grond staat , assertief is en haar grenzen aangeeft. Een vrouw die er verzorgd en leuk gekleed uitziet. Iemand die van kleding houdt. Een vrouw die positief is en initiatief neemt. Iemand die haar eigen ding doet.  Als ze al kinderen heeft is dit geen bezwaar. Het liefst zou hij graag kinderen in de toekomst willen dus het liefst een vrouw met een kinderwens.

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.