This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND SEPTEMBER

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0247

Goed uitziende, lieve, hardwerkende vrouw zoekt een eerlijke, leuke, zelfverzekerde, stoere, goed uitziende man die contact met haar ziet zitten!

Vrouw 56 jaar - Regio Midden Brabant

Ze rookt niet en drinkt bij gelegenheid een biertje en soms een wijntje. Op het moment is zij werkzaam als logistiek medewerker in een ziekenhuis. In het verleden heeft ze veel verschillende dingen gedaan. Ze heeft geen kinderen. In plaats daarvan is ze een echte dierenvriend maar dan nu zonder huisdieren (te druk met haar werk). In het verleden woonde ze buitenaf en had paarden, geiten, een hond en een kat. Zij is in haar leven veel verhuisd door het werk van haar ouders en is daarom niet gebonden aan een plaats. Ze woont sinds april 2018 in het westen van Brabant en is de boel nog aan het verkennen. Ze woont in een eigen grote 2 onder 1 kapwoning met garage en tuin die ze nog aan het inrichten is. Ze houdt van strak, wit met grijs en het ziet er nu al stijlvol uit.

 

Ze heeft haar leven goed op orde en is nu weer op zoek naar een relatie om samen te genieten van alle mooie dingen en van het leven. Het is een dame die haar mannetje staat, ze houdt van het buitenleven en is een echte werker, een doener, altijd bezig. Van karakter is ze rustig en kijkt ze eerst de kat uit de boom. Ze is geen doetje, ze neemt initiatief en is loyaal. Ze heeft een hart van goud en is meer een gever dan een nemer. Gelijkwaardigheid en respect voor elkaar in een relatie is voor haar heel belangrijk. Deze single houdt zich in haar vrije tijd bezig met de omgeving verkennen zo vlak na haar verhuizing. Ze gaat met de auto op pad en bezoekt haar pa in het oosten van Brabant. Haar vader is de enige familie die ze nog heeft.

 

De inrichting van haar huis en tuin vragen haar aandacht. Ze tuiniert en klust. Als ze eens stil zit dan leest ze tijdschriften zoals psychologie en buitenleven. Ze wandelt en fietst en is nog op zoek naar een sport in haar nieuwe omgeving. Een nieuw leven opbouwen heeft nu haar prioriteit. Ze is geïnteresseerd in dieren en het buitenleven. Voor vakanties houdt ze van zon, zee en strand. Eerder bezocht ze Griekenland, Suriname, Mauritius, Turkije, Frankrijk. 

 

Zij zoekt een actieve man, belangstellend naar haar. Initiatief nemend, attent, een buitenmens, mooi als hij ook van dieren houdt. Absoluut geen dominant karakter, financieel zelfstandig, geen druktemaker. Iemand die net als zij alles voor elkaar heeft behalve het hebben van een maatje. Hij heeft een normaal postuur en kleedt zich vlot casual en rookt niet. De woonafstand is geen probleem voor haar. 

 

 

 

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.