This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND AUGUSTUS

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0233

Goed uitziende, vlotte, succesvolle en down to earth ondernemer is op zoek naar een sterke, onafhankelijke vrouw

Man 57 jaar - Oost-Brabant

 

Deze alleenstaande man is vriendelijk en hartelijk. Hij is belangstellend, ontwikkeld en geïnteresseerd. Dit is ingegeven door een natuurlijke nieuwsgierigheid die hem ver heeft gebracht. Hij heeft niet al te veel scholing gehad maar heeft zich in de loop der jaren goed ontwikkeld (HBO niveau). Hij heeft duidelijk bewezen dat je succesvol kunt zijn zonder hogere opleiding. Hij heeft doorzettingsvermogen en laat zich niet uit het veld slaan bij een tegenvaller. Hij denkt groots en heeft lef om zaken waar te kunnen maken. Hij heeft een natuurlijk charisma en legt makkelijk contact met mensen (op allerlei niveaus). Hij is nuchter, heeft veel van de wereld gezien en meegemaakt en ondanks alle luxe die hij heeft blijft hij down to earth. Hij is sociaal, empathisch en zal opkomen voor de zwakkere in de samenleving. Hij is behulpzaam en heeft een luisterend oor en zal iemand niet snel oordelen. Hij heeft een brede, open visie.

 

Het is een man die naast zijn werk, heel erg kan genieten van de grote maar ook zeker de kleine dingen in het leven.  In de ochtend trek hij een aantal baantjes in zijn zwembad. Daarna maakt hij graag een stevige ochtendwandeling. Hij kan genieten van de rust, de omgeving en een lekker kopje koffie met een krantje in de ochtend. Hij deelt zijn werk zo in, zodat hij genoeg tijd heeft om naast zijn werk nog andere leuke dingen te doen. Hij heeft altijd keihard gewerkt en wil nu ook een beetje van zijn vrije tijd genieten.

 

Rookt (sigaretten) en drinkt bij gelegenheid wel eens een cognac. 

 

Deze sportieve man doet drie keer in de week aan fitness en houdt van fietsen. Hij leest graag boeken (autobiografieën) en de krant. Hij bezoekt af en toe een concert en bezoekt regelmatig het theater (voorstellingen, musicals, cabaret). Deze ondernemende single heeft alle rijbewijzen (auto- motor- en vaarrijbewijs) en gaat af en toe varen of met zijn auto toeren. Hij gaat regelmatig een potje biljarten met vrienden en kijkt selectief tv (in de winter vaker dan in de zomer). Hij kijkt het journaal en volgt af en toe een Netflix serie. Een andere grote hobby van hem is reizen. Hij heeft al veel van de wereld gezien maar is dit zeker nog niet moe. Dit kan een weekendje weg zijn (noemt Praag, Milaan en Madrid als voorbeeld) maar het kan ook een cruise of een reis binnen of buiten Europa zijn. Favoriete landen van hem zijn o.a. Noorwegen en Amerika.

 

Zijn muziekvoorkeur is breed. Hij luistert graag naar klassieke muziek (is een aantal malen naar de opera geweest in Verona), popmuziek maar kan Nederlandstalige muziek ook op zijn tijd waarderen.

 

Hij is een man met wie het leven niet snel saai zal zijn. Hij is sociaal, weet wat hij wil, is charmant, onafhankelijk, doelgericht, attent en ondernemend. Als hij van een vrouw houdt, zal hij deze liefde koesteren. Hij vindt het belangrijk binnen een relatie om samen leuke dingen te doen maar ook elkaar de ruimte te geven om zich te kunnen ontplooien en om tijd/ruimte voor jezelf te hebben. Vrij communiceren (niet bang zijn om bepaalde onderwerpen te ontwijken, durven zeggen wat je bedoelt). Een slanke dame met uitstraling en zelfstandigheid. Een vrouw die weet wat ze wilt.

 

Hij is op zoek naar een slanke, representatieve, verzorgde dame. Leeftijd tot 56 jaar. Zij heeft uitstraling, is zelfstandig, en weet wat ze wilt. 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.