This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND DECEMBER

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0219

Goed uitziende, vlotte, veelzijdige, ontwikkelde dame zoekt een man die ook haar kwetsbaarheid kan en wil zien

Vrouw 61 jaar - Midden-Brabant

Uit haar eerste huwelijk heeft deze beauty een dochter en een zoon die beide uit huis wonen. Met beide kinderen heeft ze een goed contact. 

 

Deze ontwikkelde single dame heeft een HBO opleiding genoten en is momenteel werkzaam in de cultuursector. Naast haar drukke baan heeft zij de volgende bezigheden: Ze bezoekt regelmatig de sportschool. Verder houdt ze van lezen en een concertbezoek. Het theater zou ze graag wat vaker willen bezoeken als ze iemand kan vinden die daar ook interesse in heeft en ze kijkt graag films (brede smaak maar geen horror!). 

 

Karaktereigenschappen: Rechtvaardig, creatief, sociaal, ruimdenkend, trouw, strijdlustig en loyaal. Ze houdt van humor en lekker lachen. Vaak wordt ze gezien als een sterke, onafhankelijke vrouw. Ze zou daarom graag een partner willen ontmoeten die ook haar kwetsbaarheid kan en wil zien.

 

Vakantie: Heeft een vakantiehuisje in Spanje en gaat daar een aantal keer per jaar naar toe. 

 

Muziekkeuze: Ze heeft een grote liefde voor muziek en haar smaak is niet in een woord te omschrijven. Ze heeft een brede interesse en staat voor veel genres open (pop, soul, latin, jazz enz.) behalve country muziek!

 

Deze single dame drinkt bij gelegenheden een wijntje. Daarnaast rookt zij een aantal sigaretten per dag (nooit overdag). Ze houdt daarbij altijd rekening met een ander en is bereid om hierover compromissen te sluiten.

 

Zij is op zoek naar een ondernemende, verzorgde, vlotte man. Hij biedt een luisterend oor, is sociaal, communicatief vaardig en hij heeft humor. Een man die positief in het leven staat en die een luisterend oor kan bieden. Hij staat met beide benen op de grond, is trouw, respectvol en ontwikkeld. Geen traditionele man! Een man die haar rots in de branding is en die een arm om haar schouder slaat wanneer dit nodig is. Een gelijkwaardige relatie, zonder jezelf te verliezen!

 

 

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.