This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND FEBRUARI

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.309

positief, vriendelijk, stoer en grappige single zoekt een vrolijke, warme, romantische vrouw

Man 32 jaar - Midden-Brabant

Hij is extravert, open en oprecht. Hij komt voor zichzelf op en is zeker niet dominant naar een vrouw toe. Hij zet haar eerder op een voetstuk. Hij is niet eigenwijs maar kan wel ergens volledig van overtuigd zijn. Dit overigens niet op een vervelende manier, luisterend naar goede argumenten is hij graag bereid van standpunt te veranderen en kan hij makkelijk zijn ongelijk erkennen .Hij is liefdevol en romantisch maar zeker ook kwetsbaar en gevoelig. Het moet wel van twee kanten komen en in evenwicht zijn de liefde. Daar kan hij gevoelig voor zijn. Hij kan wat ongeduldig zijn.

 

Hij is werkzaam als engineer en doet zijn werkt met veel plezier. Hij heeft van zijn hobby zijn werkt gemaakt:" beter kan het niet!"

 

Deze leuke single heeft twee lange relaties gehad. Zijn eerste liefde was een jeugdliefde en zijn tweede relatie heeft een achttal jaren geduurd (is gescheiden). Hij heeft geen kinderen maar wil ze wel heel graag. Hij  is gek op kinderen en zijn wens is dan ook om ooit nog eens een keertje papa te mogen worden. 

 

Vakantie: Hij heeft een sterke voorkeur voor Azië maar Europa is ook prima. Hij houdt wel van een comfortabele vakantie. 

Sporten: Fietsen, zwemmen, boksen en fitness.

 

Hij zoekt een vrolijke, warme en romantische vrouw. Iemand die humor heeft en van muziek houdt. Een vrouw die het liefste slank is, klein van stuk is . Haar opleiding vindt hij onbelangrijk, iemand kan ook van het leven geleerd hebben en wijs zijn geworden. Een vrouw die goedverzorgd is en casual kleding draagt zoals een jeans en sneakers maar een jurkje is uiteraard leuk voor een speciale gelegenheid maar is geen must. 

Een vrouw die zelfstandig en ondernemend is. Respect over en weer vind hij erg belangrijk. Ze vindt het geen probleem dat hij twee keer per week gaat sporten. Een vrouw die ook zelf haar hobby’s heeft, bijvoorbeeld af en toe leuke dingen onderneemt met vriendinnen. Het is de insteek om samen de leuke en ook de minder leuke dingen in het leven te delen. Huishoudelijke taken verdeelt hij graag tussen zichzelf en zijn partner en laat hij liever niet op één persoon aankomen. Een vrouw die sportief is en meewandelt of -fietst om boodschappen te gaan doen, in plaats van de auto te pakken. Hij zoekt een vrouw die niet rookt maar een wijntje of biertje op zijn tijd vindt hij heel gezellig. Ze mag kinderen hebben. Het liefste kleine kinderen of die al bijna het huis uitgaan. René zoekt een relatie die in evenwicht is. Ze mag afhankelijk van hem zijn maar hij wil geen ge-claim. Een vrouw die kan genieten van exotische vakanties, maar ook van een vakantie dichterbij huis. Een vrouw die haar leven op de rit heeft en hem veel liefde en warmte kan geven.

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.