This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND AUGUSTUS

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0215

Hoogopgeleide, zorgzame, veelzijdige en goed verzorgde dame zoekt dito heer

vrouw 57 jaar - regio Oost-Brabant

Na de HAVO heeft zij diverse verpleegkundige opleidingen gevolgd en afgerond. Deze single dame werkt parttime als verpleegkundige in de thuiszorg.

 

Zij is een eerlijke, zorgzame, humorvolle vrouw. Ze is loyaal, sociaal, onafhankelijk, non-conformistisch en communicatief sterk. Ze beschikt over analytische vaardigheden en kan snel schakelen. Ze heeft het vermogen om goed te kunnen redeneren en daardoor kan zij een goed onderbouwde mening vormen. Ze is overtuigend maar niet stellig en laat ruimte voor een ander open.

 

Deze ondernemende single luistert graag naar muziek. Ze heeft een brede muzieksmaak maar klassieke muziek heeft haar voorkeur. Zelf zingt ze in een koor (pop en gospel). Zij is graag in de natuur. Ze vindt het heerlijk om een wandeling of een fietstocht te maken en kan dan genieten van de groene, mooie omgeving. Een andere hobby is schilderen. De schildersezel staat in een hoekje in de serre van haar huis. Zij kan daar haar creativiteit de ruimte geven. Verder bezoekt ze regelmatig filmcafé’s, het theater (muziek) en ze bezoekt af en toe een concert. 

 

Ze drinkt af en toe een lekker glaasje wijn of een speciaal biertje (gelegenheidsdrinker). Zij rookt niet en is in het bezit van een rijbewijs en auto. Deze dame is gek op dieren en heeft als gezelschapsdier een hond.

 

Vakantie: Ze houdt niet van vliegen, voor haar hoeft een vakantie daarom ook niet ver weg te zijn. Ze vindt het fijner om lekker een lang weekendje weg te gaan.

 

Deze single heeft een heel fijn leven, maar zou graag haar geluk aan willen vullen met een vlotte, verzorgde, humorvolle, actieve en ondernemende man. Een ontwikkelde man die een fijn leven heeft opgebouwd met leuke vrienden/kennissen en die dit leven wil delen met haar. Zij vindt het belangrijk in een relatie dat je elkaar de ruimte geeft. Een goede balans vinden en enerzijds delen vanuit betrokkenheid en interesse en anderzijds de ruimte om je eigen activiteiten te blijven doen. Plezier hebben samen en elkaar uitdagen in elkaars ontwikkeling. Elkaar vertrouwen en begrip hebben voor elkaar.

Kortom plaats maken voor mooie herinneringen!

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.