This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND FEBRUARI

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.1212

Iedereen heeft zijn beperkingen alleen bij de een zie je het wat meer dan bij ander! Positieve, zorgzame, loyale, trouwe man zoekt lieve vrouw

Man 45 jaar - Midden-Brabant

Bij deze single is zijn motoriek anders dan bij de “doorsnee” mens. Dit maakt hem ook uniek. Hij heeft speciaal onderwijs gevolgd (voor kinderen met een beperking) en is zich na zijn opleiding zelf gaan ontwikkelen. Alles op eigen kracht. Hij is geen mens om thuis achter de geraniums te zitten en doet vrijwilligerswerk bij een school (administratief werk). De collega’s hebben een hele fijne band met hem, Het is een fijne collega om mee samen te werken en zij stellen zijn inzet en aanwezigheid dan ook zeer op prijs.

 

Deze alleenstaande man woont zelfstandig en is onafhankelijk maar is er iets met hem aan de hand, dan staat zijn familie voor hem klaar. 

 

Hij is in het bezit van een rijbewijs en auto. Hij rookt niet en drinkt bij gelegenheid wel eens een wijntje. Hij woont in een mooi appartement. Het interieur is modern met klassieke accenten ingericht en ziet er keurig netjes, smaakvol uit.

 

Hij heeft een beperking maar onderschat hem niet, hij kan namelijk geweldig dansen! Hij heeft vroeger op stijldansen gezeten (goud-ster) en gaat een aantal keren in de maand een avondje salsa dansen. Hij houdt van koken en kan dit ook goed (zijn moeder leert hem iedere keer weer wat bij). Een andere grote liefhebberij is schaken. Daarnaast luistert hij graag muziek. Hij is een liefhebber van Italiaanse muziek. Hij bezoekt regelmatig concerten (is al een aantal malen naar Eros geweest) en naar diverse coverbands van o.a. Queen. Hij gaat graag naar het theater (comedy) en leest bij voorkeur psychologische magazines. Hij houdt van films kijken (Netflix) en dan met name het genre drama, comedy en horror. Hij kijkt met mate televisie (noemt First Dates, het journaal, Ik vertrek, Boer zoekt vrouw) en hij bezoekt regelmatig zijn ouders en vrienden.

 

Vakantie: Deze single is gek op de bergen en komt graag in Oostenrijk. Lekker wandelen en genieten van de omgeving. Vliegen doet hij liever niet (wel bespreekbaar).

 

Karaktereigenschappen: Rustig, sociaal, zorgzaam, eerlijk en stabiel. Hij is loyaal en gezellig in de omgang. Het is een man waar je altijd op kunt bouwen en waar je altijd op terug kan vallen. Hij is betrouwbaar en respectvol. Hij is tevreden en staat positief in het leven. Deze man heeft een vrouw veel warmte en liefde te bieden en een berg positiviteit en gezelligheid!

 

Hij is op zoek naar een lieve, zorgzame, goedhartige vrouw. Zij is tevreden, zorgzaam en zelfstandig. Een dame met een lieve uitstraling. Bij jij misschien die vrouw waar hij naar op zoek is?

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.