This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND OKTOBER

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0241

Intelligente, sprankelende, veelzijdige, boeiende dame zoekt dito heer!

Vrouw 48 jaar - Midden-Brabant

Deze veelzijdige single dame heeft geen kinderen maar kinderen van haar toekomstige partner zijn van harte welkom. 

Ze heeft een HBO-opleiding gevolgd en is momenteel werkzaam als manager bij een productiebedrijf. Naast haar drukke baan is zij een groot liefhebster van dansen. Behalve het dansen gaat ze ook graag een stuk wandelen en bezoekt ze soms het theater en bioscoop (dat mag vaker)en kijkt zij met mate tv (films docu's). 

 

Ze heeft een brede muzieksmaak. Zij houdt van Zuid-Amerikaanse, Franstalige muziek, klassieke muziek maar ook top 40 muziek (hangt af van haar stemming?). Ze rookt niet en drinkt bij gelegenheid wel eens een wijntje, baco, cava, whisky of champagne (altijd met mate).  Huisdieren heeft zij niet maar een hond vindt ze wel leuk (met de nadruk op hond). 

 

Vakantie: Haar vakanties zijn altijd heel divers maar wel een vakantie met comfort. Vliegen of met de auto, binnen of buiten Europa, met familie/vrienden. 

 

Ze heeft geen geloofsovertuiging maar gelooft wel in samenwerking, (innerlijke) groei,  balans.  Deze boeiende, veelzijdige vrouw is delicaat en attent. Ze is vrolijk, beschikt over een hoge emotionele intelligentie en heeft veel humor en zelfspot. Ze is ?ondernemend, gedreven, passievol en heeft aandacht voor detail. Ze kan goed luisteren, is meedenkend en beschikt over een goed geheugen. Ze houdt van lekker eten, is een gezelligheidsdier maar heeft ook op z'n tijd haar eigen ruimte nodig. Ze is intuïtief en houdt van uitdaging. 

 

Deze onafhankelijke, vrijgevige dame is op zoek naar een verzorgde, vlotte man met humor en zelfspot. Ze zoekt een man die out of de box kan denken en een man die tegengas durft te geven. Hij heeft geen groot ego en is open en eerlijk. Hij is gemanierd (heeft omgangsvormen), een gentleman, sociaal  en het zou mooi zijn als hij van reizen houdt. Hij heeft een eigen mening, staat open om te groeien en voor andere (eet)culturen. Bij voorkeur een muziekliefhebber.  Alhoewel zij een goed leven heeft is het mooier om het leven weer met iemand te gaan delen. Misschien dat jij  dat zou kunnen zijn........

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.