This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND NOVEMBER

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.208

Intrigerende, ontwikkelde en zelfstandige dame zoekt ontwikkelde heer met humor

Vrouw 62 jaar - Midden-Brabant

Ze heeft wel al enkele relaties gehad maar ze is tot op heden nog niet de ware tegengekomen. Ze kan genieten van lekker (uit) eten, een goed glas wijn, soms een sigaretje, goed gezelschap, goede muziek, interessante documentaires, films en een goed gesprek.  

 

Zij heeft een HBO-opleiding en heeft een jarenlange carrière als Managementassistente bij diverse grote internationale organisaties in het bedrijfsleven. Momenteel werkt zij parttime als bedrijfscontactfunctionaris binnen een overheidsorganisatie.  

 

In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen en geniet van de natuur, bezoekt het theater of een concert. Ze luistert met plezier naar klassieke muziek, Franse chansons, blues en Nederlandstalige muziek maar geniet ook van actief musiceren.  

 

Ze is muzikaal: speelt zelf piano en zingt in een gemengd koor en daarnaast is ze creatief: tekent en schildert graag. Voor vakanties prefereert ze bij voorkeur een warme en zonnige bestemming, maar ook stedentrips spreken haar aan. 

Je kunt haar omschrijven als een intelligente, spontane en sterke vrouw. Ze is puur, oprecht en een echte doorzetter. In een gesprek is ze altijd open en eerlijk. Ze is ondernemend, zelfstandig en creatief maar ook gevoelig en zachtaardig en hecht veel waarde aan een oprechte vriendschap. Haar stelling: ‘doen wat je zegt en zeggen wat je doet’ draagt ze hoog in haar vaandel. 

 

Ze wil graag kennismaken met een verzorgde, ambitieuze en intelligente man. Openheid, respect en eerlijkheid mogen wat haar betreft niet ontbreken in een relatie. Met elkaar kunnen ‘sparren’ en gevoelens met elkaar kunnen delen en bespreken vindt zij heel belangrijk in een relatie. Kortom, zij zoekt een relatie, met genegenheid, betrouwbaarheid, vertrouwen, duidelijke en eerlijke communicatie.  

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.