This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND SEPTEMBER

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0272

Jonge ondernemer in de regio West Brabant zoekt een gezellige, dame om zijn leven nog meer kleur te geven!

Man 38 jaar - regio West Brabant

Hij is 39 jaar, geen kinderen en woonachtig in een dorp in de omgeving van Bergen op Zoom. Hij is 1,75 lang en heeft een slank postuur. Hij is zelfstandig horeca ondernemer. Hij is MBO opgeleid maar gezien ervaring en verantwoordelijkheid te kwalificeren op HBO niveau. Het type 'boerenslim'. Hij runt een restaurant, hotel.

 

Hij heeft een drukke baan die hem echter toch de ruimte geeft voor hobby's. Zo houdt hij van voetballen, motor rijden en speelt hij regelmatig een potje biljart met vrienden. Hij is een gezellige, open en eerlijke man die het hart op de goede plaats heeft.

 

Hij is een gewoontemens. Heeft weinig behoefte aan verandering en 'avontuur'. Vindt de dingen best zoals ze lopen hetgeen ook terugkomt in zijn ambitie. Een goed bedrijf runnen geeft hem voldoening zonder verder al teveel ambities. Hij heeft behoefte aan mensen om zich heen maar vindt het ook geen probleem om alleen te zijn. In zijn werk komt hij veel in contact met mensen. Hij stelt zich daarin op als betrokken, bescheiden en enorm meegaand. 

 

Aandachtspunt bij zijn toekomstige partner is het aspect 'mensgerichtheid' en in het bijzonder begripvol, empathisch en vriendelijk. Zij dient rekening te houden met zijn drukke baan en begrijpen dat hij er in het weekend en de avonduren niet altijd tijd voor haar heeft. Kun jij dit opbrengen? Dan ben jij de geschikte dame voor deze veelzijdige single man.

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.