This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND NOVEMBER

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.280

Klassieke, charmante, goed verzorgde vrouw zoekt hoffelijke heer met klasse en charisma

Vrouw 56 jaar - regio West-Brabant

Deze dame is behulpzaam, sociaal, lief en spontaan (vooral als de ander dat voor haar ook is). 
 
Zij is werkzaam als directiesecretaresse bij een grote organisatie. Ze is een spin in een web. Zij houdt van haar werk en doet dit met passie en toewijding. 
Ze heeft twee lange lat relaties gehad en heeft geen kinderen.  Kinderen van een toekomstige partner zijn van harte welkom.
 
Zij houdt van gezelligheid, is Bourgondisch, houdt van lekker uit eten en stappen met vrienden. Sportieve single die veel leuke dingen doet; Tennis, wandelen, lezen, uitgaan en lekker uit eten. Ze is geboren en getogen in Brabant en houdt van carnaval vieren. Ze gaat graag met haar vriendinnen op stap. 
 
Ze heeft een brede muzieksmaak, zolang het maar geen hardrock of heavy metal is. Wat betreft tv-programma's is ze breed georienteerd.  Netflix series en films kijkt ze graag.
 
Vakantie: Warm en zonnig (Spanje, Italie, Frankrijk). Ze maakt ook graag stedentrips. Ze houdt niet echt van heel ver reizen. Een trip naar het Midden of Verre Oosten zie je haar dan ook niet maken.  
 
Zij zoekt een lieve 'goed uitziende' vooral verzorgde man. Iemand die goed in het leven staat. Hij heeft een brede interesse en een HBO denkniveau. Karaktereigenschappen die haar aanspreken in een partner: zorgzaam, lief, sportief, ondernemend, mag best dominant zijn, iemand die ook durft te sturen in een relatie. Wat zij heel belangrijk vindt, is dat hij ook een eigen leven heeft.
 
Toekomstdroom: Een mooie toevoeging en een steun in haar leven. 

 

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.