This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats wat het voorportaal is van de persoonlijke partner search opdracht. Het gaat er hierbij om zicht te krijgen op de partnerwensen van onze cliënt. Met de gegevens die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen, gaan wij aan de slag.

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Op grond van die gegevens wordt een persoonsbeschrijving samengesteld. Voor het opstellen van de persoonsbeschrijving en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0261

knappe, sportieve brunette is op zoek naar een vrolijke, vitale, ondernemende man

Vrouw 32 jaar - regio Midden Brabant

HBO opgeleid en werkzaam als commercieel binnendienst medewerker bij een modern bedrijf.

Deze sportieve speelt al vanaf haar achtste jaar voetbal. Naast het voetbal bezoekt ze het theater (cabaret, muziek), de bioscoop en bezoekt ze soms een concert. Ze pakt graag een terrasje, gaat een hapje uit eten, speelt gezelschapsspelletjes met familie en vrienden en onderneemt leuke activiteiten met de dames van haar voetbalteam. Ze leest heel soms een boek (biografieën) en kijkt regelmatig t.v. (sportwedstrijden, evenementen, goede film op Netflix, Wie is de Mol, Expeditie Robinson enz.).

 

Muziekvoorkeur: Ze heeft een brede muzieksmaak maar heeft een lichte voorkeur voor pop, rock (maar geen hard rock) en af en toe het foute uur.

 

Geen kinderen maar wel een kinderwens. 

 

Deze single dame heeft een rijbewijs en een auto ter beschikking. Ze rookt niet en drinkt bij gelegenheid wel eens een wit wijntje of een Radler.

 

Huisdieren heeft ze niet.

 

Ze woont in een leuk rijtjeshuis. Haar interieursmaak is urban modern. Ze is bereid om te verhuizen maar wil wel graag een beetje in de buurt van haar familie blijven wonen (Midden-Brabant).

Vakantie(s): Zij is avontuurlijk ingesteld. Ze kan in de auto stappen en op de bonnefooi ergens naartoe rijden. Ze ziet wel waar ze uitkomt. Ze is niet zo van het vliegen maar ze staat er wel voor open. Stedentrips in binnen- en buitenland vindt ze ook leuk. Als ze op vakantie gaat dan wil ze graag dingen zien van het land (cultuur, avontuur) maar niet te toeristisch en het liefst geen all inclusive resort.

 

Karaktereigenschappen: Vrij rustig, zal in het begin de kat uit de boom kijken. Zij is zorgzaam, behulpzaam, attent en bezit de nodige (droge) humor. Ze is sportief en opgewekt (lacht veel).  

Deze sportieve single dame is op zoek naar een man tussen de 29 en 36 jaar oud. Hij is sportief, ondernemend maar houdt ook van huiselijkheid. Een man waarmee je lekker kunt lachen (humor). Hij heeft een verzorgd, beetje stoer uiterlijk. Zij wil een relatie waarbij ze haar onafhankelijkheid en identiteit kan behouden. “Tijd voor haarzelf in een relatie” is belangrijk voor deze single dame.

 

Haar date ontmoet een slimme, onafhankelijke, sportieve, boeiende vrouw! 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.