This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND NOVEMBER

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.158

Krasse dame die van de natuur houdt, zoekt een man die gek is op dieren en de natuur

Vrouw 70 jaar - Regio West-Brabant

Sinds enkele jaren is zij weduwe. Zij heeft 3 kinderen uit haar huwelijk en 9 kleinkinderen. 17 jaar geleden is haar man overleden en daarna heeft zij nog één serieuze relatie gehad. 

 

Actieve dame, ze werkt nu nog 2 dagen in de week in de particuliere zorg. Daarnaast is zij ook actief als vrijwilligster voor de Zonnebloem.

Tuinieren vindt zij heel leuk om te doen, dit kan je gerust haar grote hobby noemen. Haar grote wens is om ooit nog een eigen theetuin te hebben. Een idee dat zij heeft opgedaan op één van haar vele buitenlandse vakanties.

 

Deze dame is gek met dieren, je kan haar een echte paardenliefhebster noemen. Zo heeft zij vroeger ook op een paardenpension gewerkt. Een man die niet van dieren houdt past niet bij haar!

 

Zij is een dame die niet kan stilzitten, zij is handig met klussen. Voor klusjes in en rondom het huis draait zij haar hand niet om. Als zij uit gaat, gaat zij graag dansen. Maar ook gewoon dagjes uit en ergens gezellig op een terrasje zitten vindt zij leuk. Naast dieren is ze dol op de natuur. De natuur in trekken en gewoon ergens gaan zitten op een mooie plek vindt zij heerlijk.

 

Zij zoekt een eerlijke partner, met gevoel voor humor, die haar voorkeur voor het buiten­le­ven en de natuur deelt. Iemand die het belangrijk vindt dat je gelijkwaardig bent in een re­la­tie en dat er wederzijds respect is.

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.