This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND AUGUSTUS

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0131

Lieve, jonge weduwe zoekt een partner om haar leven mee verder te delen

vrouw 45 jaar, regio Midden-Brabant

Zij is sinds 6 jaar weduwe. Uit dit huwelijk heeft ze een dochter en een zoon. Ze heeft een hele fijne band met haar kinderen. Zij neemt de tijd om regelmatig leuke dingen met ze te ondernemen. Naast de zorg voor haar twee kinderen is zij parttime werkzaam als secretaresse.

 

In haar vrije tijd is zij graag sportief bezig en doet zij aan fitness en yoga. Verder houdt ze van piano spelen en wandelen met haar hondje. Ze bezoekt soms een concert, het theater, de bioscoop en heel af en toe het café.  Ze kijkt regelmatig televisie (noemt het journaal en Netflix films en series)

.

Deze weduwe houdt van reizen. Ze kan genieten van een stedentrip, een heerlijke zomervakantie maar ze gaat ook graag op wintersport.

 

Karaktereigenschappen: Zij is een zelfstandige vrouw. Ze is een doorzetter, sportief, eigenwijs, nuchter en bescheiden. Ze kan van de kleine dingen in het leven genieten.  Ze is een tevreden mens.

 

Muziekvoorkeur: Deze is heel breed te noemen. Het kan variëren van Racoon, tot John Mayer en Hazes!

 

Ze woont in een mooie 2 onder 1 kap woning. Haar huis is modern/landelijk ingericht.

 

Huisdier: Een hondje.

 

Deze dame rookt niet en drinkt soms een wijntje. Ze is in het bezit van rijbewijs B en heeft een auto tot haar beschikking.

 

De man die zij zoekt is goed ontwikkeld. Hij heeft een verzorgd uiterlijk en gaat netjes/sportief gekleed. Hij is groter dan zij, slank (niet te dun) en heeft een stoer doch vriendelijk voorkomen. Hij is eerlijk, nuchter, sociaal, spontaan en heeft een flinke dosis zelfvertrouwen. Hij is zelfstandig, sportief en bij voorkeur reislustig. Hij durft zichzelf te zijn is niet bang om tegengas te geven. Samen met hem wil ze rustig aan een mooie, nieuwe toekomst gaan bouwen en genieten van leven.

 

 

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.