This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats wat het voorportaal is van de persoonlijke partner search opdracht. Het gaat er hierbij om zicht te krijgen op de partnerwensen van onze cliënt. Met de gegevens die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen, gaan wij aan de slag.

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Op grond van die gegevens wordt een persoonsbeschrijving samengesteld. Voor het opstellen van de persoonsbeschrijving en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0251

Ondernemende, actieve dame zoekt een avontuurlijke, vlotte man. Durf jij het aan?

vrouw 40 jaar, regio Midden-Brabant

 In het dagelijks leven is zij werkzaam als chef-kok. Haar werk beoefent ze in de dagdienst en in de weekenden en de avonduren is ze dan ook lekker thuis.

Ze heeft haar leven prima voor elkaar en zit lekker in haar vel. Deze happy single wil (nu ze wat ouder wordt) haar single leven vaarwel gaan zeggen. Ze heeft geen kinderen (en ook geen kinderwens) maar vindt kinderen van haar toekomstige partner geen enkel probleem.

 

Zij heeft een rijbewijs en een auto. Deze single dame rookt niet en drinkt bij gelegenheid alcoholische drankjes (kan van alles zijn).

 

Muziekvoorkeur: Ze houdt erg van muziek. Haar smaak is dan ook erg breed. De muziekgenres die haar echter niet kunnen bekoren zijn smartlappenmuziek, R&B, en klassieke muziek maar voor de rest vindt ze alles prima (noemt indy rock, jaren ’70, ’80 en ’90 muziek, pop, house enz.). Ze speelt geen instrument maar heeft als hobby de draaitafel bedienen. Ze draait ook graag vinyl platen. Deze veelzijdige vrouw bezoekt graag concerten, festivals of het theater (ze gaat meestal naar het theater om naar muziek te luisteren). Haar laatste concertbezoek was van Arcade Fire.

 

Televisieprogramma’s: Wie is de mol? Expeditie Robinson, 2 voor 12 enz.

 

Vakantie(s): Deze avontuurlijke dame heeft al heel wat van de wereld gezien! Europa, Canada, Bali, Mexico, Costa Rica enz. De planning is om binnenkort naar Noorwegen af te reizen en ook Marokko staat op haar wensenlijstje. Kortom dat reizen is ze nog lang niet beu.

 

Deze happy single is sportief ingesteld en heeft een grote passie en dat is wandelen. Ze maakt lange wandeltochten (20/30 km) en kan ontzettend genieten van de natuur en de heerlijke frisse buitenlucht. 

 

Karaktereigenschappen: Loyaal, betrouwbaar en ze heeft doorzettingsvermogen. Ze is fanatiek, bezit de nodige discipline en kan uitstekend multitasken. Ze is positief en lekker enthousiast ingesteld.

 

Deze single dame is op zoek naar een ondernemende, sportieve man. Hij rookt niet en is loyaal. Leeftijd: 35-45 jaar. Hij staat positief in het leven en is vlot in de omgang. Hij houdt van spontane acties en is familiair en sociaal. Hij ziet er verzorgd uit maar is zeker niet ijdel. Het zou leuk zijn als hij een beetje handig is en het leven niet al te serieus neemt (niet te zwaar op de hand). Voldoe jij aan deze eigenschappen? Dan zou jij de juiste match voor haar wel eens kunnen zijn!

 

 

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.