This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND FEBRUARI

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0129

Liefdevolle, ontwikkelde, tevreden dame. Zij is integer en behulpzaam. Zij zoekt een ontwikkelde man die haar nog weet te verrassen

Vrouw 47 jaar - Midden-Brabant

Deze single dame heeft een afgeronde HBO opleiding en is in het dagelijks leven werkzaam in de financiële dienstverlening. Hoewel ze zelf geen kinderen heeft, had deze ze wel graag gewild. 

 

Naast haar drukke baan en het huishouden houdt zij van een concert-, theater-, of bioscoop bezoek. Ze houdt van koken (het liefst voor een gezelschap) en gaat graag gezellig ergens een hapje uit eten met vrienden of  familie. Verder houdt ze van lezen, lekker op de bank tv kijken (huiselijkheid), wandelen en een beetje fietsen. Ze is lid van een eetclub.

 

Huisdieren: 2 poezen.

 

Muzieksmaak: De radio staat thuis meestal afgestemd op Radio 10, zij vindt vele genres mooi behalve house en techno muziek.

 

Vakantie: Staat voor veel dingen open, meestal bezoekt ze landen binnen Europa.

 

Karaktereigenschappen: Doorzetter, kat uit de boom kijker, lief, makkelijk in de omgang, zorgzaam en gevoelig. Ze rookt niet en drinkt af en toe een rode wijn. Zij is in het bezit van een rijbewijs en auto.

 

Zij is op zoek naar een lieve, gelijkwaardige partner. Hij heeft bij voorkeur geen kinderen. Hij is attent, zeker niet dominant, betrouwbaar en behulpzaam. Iemand waarop ze terug kan vallen wanneer dit nodig is. Een man die haar in haar waarde laat en niets wil overhaasten. Het is de bedoeling om de relatie rustig op te bouwen en om er samen iets moois van maken.

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.