Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND MAART

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0143

Lieve, rasechte Brabantse, zoekt een gezellige, vlotte man om samen nog van het leven te genieten

Vrouw 71 jaar - regio Midden Brabant

 

Zij is na een lang, mooi huwelijk in 2003 weduwe geworden. Uit dit huwelijk heeft zij een zoon en een dochter en 6 kleinkinderen. Met haar (klein-)kinderen heeft zij een zeer goede band. Vroeger heeft ze met haar man jarenlang in de horeca gewerkt. Zij hadden een kantine, en ondanks het harde werken, heeft zij dit werk met veel liefde en plezier gedaan. De sfeer was altijd goed en de mensen die er kwamen waren dol op haar.

 

Deze weduwe heeft graag iets om handen en is geen type om stil te zitten. Ze pakt graag een terrasje, houdt van een markt of braderie bezoek, gaat graag ergens een hapje uit eten, houdt van een potje kaarten, kijkt tv (quizen, nieuws lifestyleprogramma’s, en sport), speel jeux de boules en houdt van fietsen (soms wandelen).

 

Muziek: Haar smaak is breed te noemen, van pop tot rock en alles wat daar tussenin zit!

 

Karaktereigenschappen: zorgzaam, sociaal, behulpzaam, harde werker/doener, zegt waar het op staat en is loyaal.

 

Deze Brababtse drinkt geen alcohol en rookt niet. Zij is in het bezit van een rijbewijs en auto.

 

Ze is op zoek naar een ondernemende, gezellige, sociale man. Hij gaat verzorgd gekleed en heeft zijn zaken prima op orde. Een man die een mooie aanvulling zou zijn op haar leuke leven.

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.