This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND FEBRUARI

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.302

Lieve weduwe zoekt kennismaking met een rustige, betrouwbare, stabiele weduwnaar

vrouw 72 jaar - regio West-Brabant

Zij is een optimistisch, bescheiden, zorgzame en warme vrouw. Ze staat positief in leven en is liefdevol, sociaal en betrouwbaar.

 

Ze heeft jaren samen met haar man een bedrijf aan huis gehad. Na een lang huwelijk van ruim 40 jaar is zij weduwe geworden. Uit dit huwelijk heeft zij 2 kinderen waarmee ze een liefdevolle, goede heeft. Ook is ze trotse oma van 2 kleinkinderen. 

 

Deze dame houdt van fietsen, wandelen, lezen (kranten en tijdschriften) en handwerken. Winkelen doet ze graag met vriendinnen of alleen. De toekomstige man mag zeker mee als hij dat leuk vindt.

Ze houdt van op vakantie gaan of het maken van een stedentrip in Europa met vliegtuig of auto.

 

Muziekkeuze: Klassieke muziek en operette. Ze gaat ook graag naar een mooi kerstconcert. 

 

Ze wil beginnen met een LAT relatie daarna ziet ze wel hoe het loopt! Zij zoekt een verzorgde nette bescheiden man die mooie casual kleding draagt zoals een goede jeans met trui of bloes. Het liefste iemand rond haar leeftijd en die langer is dan haar zij. Zij zoekt een man met levenservaring en iemand die  breed georiënteerd is.Een man die over van alles en nog wat mee kan praten. Een man met humor en die optimistisch is. Iemand die zijn eigen hobby’s en vrienden heeft. 

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.