This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND OKTOBER

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0245

Nuchtere, goed uitziende weduwnaar zoekt een maatje om leuke dingen mee te ondernemen

Man 80 jaar - regio Midden-Brabant

Deze heer is na een lang huwelijk van ruim 45 jaar een aantal jaren geleden weduwnaar geworden. Hij heeft altijd een goed huwelijk gehad. 

 

Hij komt zelf uit de agrarische sector. Hij heeft altijd hard gewerkt op het land en zijn vrouw zorgde ervoor dat thuis alles op rolletjes liep. Nu hij niet meer hoeft te werken mist hij iets in zijn leven. Hij zou het leuk vinden om een vrouw te vinden die met hem leuke dingen wil ondernemen. Het liefst een nuchtere, verzorgde vrouw. Ze is huiselijk maar ook ondernemend. Liefst niet te bazig maar wel gelijkwaardig. Zelf is hij empathisch. Het is zeker geen ruziemaker maar kiest voor harmonie. Hij is zorgzaam, behulpzaam, sociaal en denkt en voelt met de mensen mee. Hij is nuchter en praktisch.

 

Bezigheden: Hij heeft een prachtige tuin rondom zijn huis, deze onderhoudt hij met veel plezier. Hij is sportief en gaat 1 keer inde week zwemmen en met een klein groepje 1 keer in de week wandelen. Hij speelt jeu de boules en gaat heel af en toe fietsen (heeft een elektrische fiets maar gebruikt deze niet zo vaak). Hij helpt zijn kinderen als ze hem nodig hebben, en pakt graag een terrasje. Vroeger had hij nog wel eens een dansavondje. Hij vindt het gezellig om onder de mensen te zijn en een praatje te maken. Verder leest hij de krant en kijkt hij selectief televisie (voornamelijk het nieuws). Deze single drinkt bij de jeu boules 2 witte wijntjes en rookt niet.

 

Vakantie: Hij gaat met een klein groepje op vakantie (georganiseerde reis). Ook vindt hij het leuk om er een paar dagen op uit te trekken.

 

Hij heeft een rijbewijs en een auto.

 

Deze weduwnaar is op zoek naar een nuchtere, huiselijke, ondernemende vlotte dame. Het zou mooi zijn als ze een beetje in de buurt woont en uit een boerengezin komt (geen must). Zij heeft een normaal postuur en kleedt zich netjes en verzorgd. Welke gezellige Brabantse dame durft het avontuur met hem aan?

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.