This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats wat het voorportaal is van de persoonlijke partner search opdracht. Het gaat er hierbij om zicht te krijgen op de partnerwensen van onze cliënt. Met de gegevens die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen, gaan wij aan de slag.

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Op grond van die gegevens wordt een persoonsbeschrijving samengesteld. Voor het opstellen van de persoonsbeschrijving en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0245

Nuchtere, goed uitziende weduwnaar zoekt een maatje om leuke dingen mee te ondernemen

Man 80 jaar - regio Midden-Brabant

Deze heer is na een lang huwelijk van ruim 45 jaar een aantal jaren geleden weduwnaar geworden. Hij heeft altijd een goed huwelijk gehad. 

 

Hij komt zelf uit de agrarische sector. Hij heeft altijd hard gewerkt op het land en zijn vrouw zorgde ervoor dat thuis alles op rolletjes liep. Nu hij niet meer hoeft te werken mist hij iets in zijn leven. Hij zou het leuk vinden om een vrouw te vinden die met hem leuke dingen wil ondernemen. Het liefst een nuchtere, verzorgde vrouw. Ze is huiselijk maar ook ondernemend. Liefst niet te bazig maar wel gelijkwaardig. Zelf is hij empathisch. Het is zeker geen ruziemaker maar kiest voor harmonie. Hij is zorgzaam, behulpzaam, sociaal en denkt en voelt met de mensen mee. Hij is nuchter en praktisch.

 

Bezigheden: Hij heeft een prachtige tuin rondom zijn huis, deze onderhoudt hij met veel plezier. Hij is sportief en gaat 1 keer inde week zwemmen en met een klein groepje 1 keer in de week wandelen. Hij speelt jeu de boules en gaat heel af en toe fietsen (heeft een elektrische fiets maar gebruikt deze niet zo vaak). Hij helpt zijn kinderen als ze hem nodig hebben, en pakt graag een terrasje. Vroeger had hij nog wel eens een dansavondje. Hij vindt het gezellig om onder de mensen te zijn en een praatje te maken. Verder leest hij de krant en kijkt hij selectief televisie (voornamelijk het nieuws). Deze single drinkt bij de jeu boules 2 witte wijntjes en rookt niet.

 

Vakantie: Hij gaat met een klein groepje op vakantie (georganiseerde reis). Ook vindt hij het leuk om er een paar dagen op uit te trekken.

 

Hij heeft een rijbewijs en een auto.

 

Deze weduwnaar is op zoek naar een nuchtere, huiselijke, ondernemende vlotte dame. Het zou mooi zijn als ze een beetje in de buurt woont en uit een boerengezin komt (geen must). Zij heeft een normaal postuur en kleedt zich netjes en verzorgd. Welke gezellige Brabantse dame durft het avontuur met hem aan?

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.