Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND MAART

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.311

Ondernemende, vlotte, representatieve heer

Man 37 jaar - Regio Zuid-Brabant (Belgische grens)

 

Deze single heeft als zelfstandige gewerkt maar heeft door de enorme druk die dit oplevert zijn zaak verkocht. Momenteel is hij werkzaam als productiemanager. Elke ochtend om 06.30 u start hij het machinepark op, zodat de werknemers hun werk kunnen doen. Begin van de middag is hij meestal weer thuis. Ooit heeft hij nog wel de ambitie om voor zichzelf iets compleet nieuws te starten en hierin is hij nog zoekende.

 

Deze single man heeft een leuke woning die modern is ingericht. Hij heeft een leuke tuin en tuiniert graag. Naar de toekomst toe is hij flexibel, waardoor hij er geen moeite mee heeft om ooit nog eens te verhuizen en zo een compleet nieuwe start te maken.

 

Hij heeft uit zijn vorige relatie die 16 jaar geduurd heeft nog een zoon van 7 jaar die één weekend per 14 dagen bij hem is. Hij is nooit gehuwd geweest.

 

In zijn vrije tijd houdt hij van wandelen, fietsen en hij kan genieten van een terrasje of een etentje. Hij ziet graag films en is ook te vinden voor een bezoekje aan de cinema, maar liever niet alleen. Hij ontspant zich graag middels sauna & wellness en onderneemt graag City Trips. Op het gebied van reizen gaat zijn voorkeur uit naar zon/zee/strand, al heeft hij ook oog voor cultuur, natuur, bezienswaardigheden enz..

 

Qua karakter is hij loyaal en behulpzaam. Hij is handig in en rondom huis en is romantisch ingesteld. Dit uit zich in een lieve geste of een leuke verrassing. Hij is meer luisteraar als prater, al kan hij ontzettend genieten van een fijne babbel. Soms heeft hij wat tijd nodig om echt los te komen, al duurt dat meestal niet lang.

 

In het uiten van zijn relatiewens geeft hij vooral aan: ´Ik wil een dame ontmoeten die tevens mijn beste maatje en mijn beste vriendin zal zijn´. Hij is op zoek naar een soulmate, iemand die hij alles kan toevertrouwen en waar hij alles mee kan bespreken. Iemand die hem ondersteunt en motiveert, ook naar de toekomst toe, waarbij hij wellicht plannen heeft om nog een nieuwe onderneming te starten. Van zijn kant zal hij ook zijn uiterste best doen om zijn toekomstig partner te stimuleren en ondersteunen in alles wat ze doet, in haar wensen en in haar dromen.

 

Hij wil ook graag commitment tonen en uiteindelijk is het zijn wens om nog samen te wonen. Hij wil ook nog ontzettend graag veel van de wereld zien, maar niet meer alleen. Wanneer hij zijn dekseltje vindt, zal hij er alles voor over hebben om de prille relatie vanuit rust en oprechte interesse in elkaar te doen groeien en bloeien en verder te tillen naar een volgend level.

 

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.