This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND FEBRUARI

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0248

Ontwikkelde, karaktervolle man zoekt empathische, open-minded, maatschappelijk betrokken dame

Man 78 jaar - regio Midden-Brabant

Na een huwelijk van ruim 30 jaar gescheiden. Uit dit huwelijk heeft hij een prachtige dochter en een kleinkind waarmee hij een goede band heeft. Na zijn scheiding heeft hij nog een lange relatie gehad (5 jaar) en een huwelijk van 10 jaar (2017 gescheiden). 

 

Voor zijn pensioen was hij werkzaam als adviseur. Hij was een actieve man en speelde volleybal, basketbal en badminton in competitieverband. Hij heeft veel gefietst (met name in het buitenland). Door een aandoening van de zenuwen wordt hij nu beperkt hierin. Hij kan alles maar in een rustig tempo en niet te lang. Hij traint op toestellen en fietst (geen elektrische) om zijn conditie op peil te houden. Hij is slechthorend maar heeft daarvoor een hoorapparaatje om dit op te lossen.

 

Deze karaktervolle single is leergierig/nieuwsgierig en leest veel. Hij noemt o.a. Vrij Nederland, Elsevier Weekblad en hij leest veel over de natuur, wetenschap, filosofie en psychologie. Een andere hobby van hem is fotograferen. Er hangen prachtige foto’s in zijn woning. Hij bezoekt soms het theater, een concert en de bioscoop. Hij is lid van een bewonerscommissie en van een filosofie-groep. 

 

Muziekkeuze: Deze is breed te noemen. Luistert graag naar klassieke muziek, jazz, Fado, Argentijnse muziek, percussie, cello en pianomuziek.

 

Huisdieren: 2 poezen (is gek op dieren en de natuur)

 

Rookt niet en drinkt af en toe een wijntje. Hij lust veel, heeft een lichte voorkeur voor vis en eet veel groente en fruit. Hij heeft een rijbewijs en een auto en ter beschikking.

 

Vakantie: Heeft vroeger veel van de wereld gezien en geniet nu vooral van korte vakanties. Hij gaat graag naar Texel, bezoekt steden en vertoeft in Frankrijk en Duitsland. Ook een bootreis kan hem bekoren

 

Karaktereigenschappen: Verdraagzaam, kalm en vastberaden. Hij is een fijne gesprekspartner en heeft een luisterend oor. Deze intrigerende man is intelligent/leergierig, analytisch en empathisch. Ook is hij intuïtief, behulpzaam, zorgzaam en lief. Hij durft zijn kwetsbaarheid te laten zien en heeft een zacht karakter. Dat wil niet zeggen dat hij de kaas van zijn brood laat eten. Hij is rechtvaardig en als er iets niet in de haak zit, zal hij door zijn vastberadenheid zijn gelijkheid laten zien. Het is een man die er niet van houdt om op de voorgrond te staan maar er staat wanneer je hem nodig hebt! Voor zijn toekomstige partner zal hij een rots in de branding zijn en er zijn wanneer zij daar behoefte aan heeft. 

 

Naar wie is hij op zoek? Hij is op zoek naar een aardige lieve dame. Zij is open-minded, verzorgd en empathisch. Zij heeft inlevingsvermogen en wederzijds begrip. Iemand die kan genieten van de kleine dingen in het leven en die tevreden kan zijn met weinig! Een dame die geborgenheid en genegenheid kan waarderen en die het heerlijk vindt om knuffels te ontvangen en te geven. Zij heeft een zacht karakter en heeft geen claimgedrag. Naast samen leuke dingen ondernemen moet er ook de ruimte zijn om je eigen ding te kunnen doen (elkaar de ruimte geven).

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.