Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND FEBRUARI

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0223

Ontwikkelde, milieubewuste, zelfstandige single krullenbol met mooie blauwe ogen is misschien wel op zoek naar jou!

man 34 jaar - regio Midden Brabant

Deze ontwikkelde man heeft uit een vorige relatie een mooie dochter van waarmee hij een goede band heeft. Er is voor haar een goede bezoekregeling getroffen.

 

Deze vrijgezel kun je omschrijven als een spontane, meelevende, soms impulsieve man. Hij werkt hard (studeert en werkt) heeft humor, is creatief en leergierig. Momenteel werkt hij in een tuinderij en volgt hij een studie richting milieu en wetenschappen op bachelor niveau.  Zodra hij klaar is met zijn studie wil hij een baan, die aansluit op zijn opleiding.

 

Naast zijn werk en studie houdt hij van moestuinieren, lekker wandelen in de duinen, vliegtuigen spotten en heerlijk creatief bezig zijn met hout. Hij maakt van hout de meest leuke meubels.  Hij kijkt selectief tv (sport, informatieve programma’s en documentaires) en gaat heel af en toe naar de bioscoop. Ook vindt hij het gezellig om met vrienden ergens wat te gaan drinken. Deze maatschappelijk betrokken man doet ook vrijwilligerswerk bij een kennis- en expertisecentrum op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie. Hij geeft workshops over schone energie en (oneindig) hergebruik van diverse materialen. 

 

Deze milieubewuste man eet en leeft gezond, rookt niet en drinkt incidenteel een biertje. Hij is in het bezit van een rijbewijs en heeft een auto tot zijn beschikking. Hij luistert graag top 40 muziek (noemt Red Hot Chilli Peppers, Anouk, Keane, Nelly Furtado) maar kan ook genieten van andere genres. 

 

Als huisdier heeft hij een parkiet. Hij vindt huisdieren geen enkel probleem alleen voor dieren met haren is hij allergisch!

 

Hij past zich makkelijk aan als een vrouw iets leuk vindt. De vakanties die zijn voorkeur hebben zijn comfortabele vakanties, liefst binnen Europa. Hij wil graag iets van de omgeving zien, houdt van relaxen op zijn tijd, wandelen en ergens lekker een hapje uit eten.

 

Deze vrijgezel is op zoek naar een dame met uitstraling. Een nette, naturelle dame die zorgzaam en lief is. Een dame die zichzelf durft te zijn. Een gelijkwaardige relatie zonder zichzelf te verliezen.

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.