This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND OKTOBER

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0184

Ontwikkelde, vlotte, zeer verzorgde, warme, representatieve dame zoekt een ontwikkelde, ondernemende man

Vrouw 77 jaar - regio Oost-Brabant

Deze charmante vrouw heeft twee relaties achter de rug. Haar eerste man is overleden. Uit dit huwelijk heeft ze een zoon en een dochter waarmee ze een warme band heeft. Ook is ze trotse oma van 5 kleinkinderen. Van haar tweede man is zij sinds 2010 gescheiden.

 

Zij heeft jarenlang met veel plezier als secretaresse bij een dagcentrum voor gehandicapten gewerkt. Ze doet aan tennis, recreatief fietsen en wandelen. Zij leest graag, speelt bridge en bezoekt graag de bioscoop en het theater. Soms bezoekt ze het museum of een concert. Ook gaat ze graag ergens lekker een hapje uit eten en pakt ze af en toe een terrasje. Ze kijkt selectief tv (documentaires, natuurfilms, spannende detective serie, praatprogramma’s – P&W, RTL Late Night en actualiteiten) en speelt graag een spelletje (Word On, Candy Crush enz.).

 

Muziekvoorkeur: Haar smaak is breed te noemen: klassiek, Franse chansons, en modern. Ze houdt o.a. van Neil Diamond en Charles Aznavour. Zelf heeft ze altijd piano gespeeld. 

 

Ze is een veelzijdige, warme en sociale vrouw. Zij is een vrouw met charisma. Ze is een zorgzaam, intelligent, optimistisch en loyaal. Ze is Bourgondisch ingesteld, ondernemend en staat voor iedereen klaar. en is een tevreden mens. Ze kan genieten van de alledaagse dingen: gezellig samen boodschappen doen, koken, wijntje drinken enz.

Ze heeft een leuk sociaal leven. Ze drinkt af en toe een lekker glaasje rode wijn (gelegenheidsdrinker).

 

Vakantie: Voorkeur binnen Europa. Ze heeft een zwak voor warme landen (Italie, Frankrijk, Spanje enz.). Graag een land met een hoog cultuur gehalte. Een land waar ze dingen kan ondernemen maar ook wanneer daar behoefte aan is relaxen.

 

Deze single heeft een heel fijn leven, maar ze zou heel graag haar geluk aan willen vullen met een leuke, goed verzorgde, attente en ondernemende man. Een ontwikkelde, liefdevolle man die een fijn leven heeft opgebouwd met leuke vrienden/kennissen en die dit leven wil delen met haar. Ze is op zoek naar een echt maatje om samen mee te kunnen genieten van dezelfde dingen.

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.