This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND OKTOBER

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.2412

Vrolijke, veelzijdige, intelligente vrouw zoekt man om een relatie mee op te bouwen

Vrouw 72 jaar - Midden-Brabant

Zij heeft een HBO studie richting maatschappelijk werk met succes afgerond en is werkzaam geweest als maatschappelijk werkster. 

 

Bezigheden: Deze lieve oma past regelmatig op haar kleinkinderen en speelt viool. Daarnaast gaat ze graag naar de sauna en houdt ze van fietsen. Het is een handige tante en ze zit dan ook regelmatig achter het naaimachine.

 

Deze dame heeft een rijbewijs en is in het bezit van een auto. Ze rookt niet en drinkt met mate een wijntje of soms een biertje. Ze bezoekt soms de bioscoop en kijkt regelmatig televisie (drama en Nederlandse detective).

 

Vakantie: Ze bezoekt regelmatig de Antillen (familielid woont daar) en binnenkort brengt ze een bezoekje aan Zwitserland.

 

Muziekkeuze: Klassieke muziek

 

Geloofsovertuiging: Christen

 

Ze woont in een gezellige eengezinswoning en in haar achtertuin scharrelen kippen rond, ze heeft een kat als huisdier.

 

Karaktereigenschappen: Ze is zorgzaam en heeft een sterke eigen wil. Ze staat wel open voor de mening van een ander. Ze is humoristisch, vrolijk, kritisch en is een gezelligheidsdier.

Zij is een warme, veelzijdige vrouw die erg tevreden is met haar leven maar bij wie een partner dit leven 'completer' zou maken!

 

Zij is op zoek naar een gezellige, vlotte, stabiele man. Een man die volop in het leven staat en er verzorgd uitziet. Hij heeft een sociaal netwerk en makkelijk in de omgang. Iemand die niet te zwaar op de hand ligt en niet dominant is. Een man die samen met haar het leven op een positieve manier wil delen. Wie durft?

 

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.