This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats wat het voorportaal is van de persoonlijke partner search opdracht. Het gaat er hierbij om zicht te krijgen op de partnerwensen van onze cliënt. Met de gegevens die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen, gaan wij aan de slag.

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Op grond van die gegevens wordt een persoonsbeschrijving samengesteld. Voor het opstellen van de persoonsbeschrijving en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0301

Optimistische, zorgzame, liefdevolle dame zoekt een gezellige Brabander om te genieten van het leven

Vrouw 64 jaar - Midden-Brabant

Zij is optimistisch, zorgzaam en liefdevol. Ze is heel open maar ook kwetsbaar en gevoelig. 

Ze kan zich goed inleven in anderen. Deze single Brabantse is gastvrij, vriendelijk, netjes en bescheiden. Ze kan gezellig kletsen en staat nog volop in het leven. Ze is een lieve vrouw en soms is ze misschien te goed maar in de loop der jaren heeft ze geleerd om voor zichzelf op te komen. Ze is hartelijk, gezellig en Bourgondisch ingesteld.

 

Ze rookt niet en drinkt af en toe een wijntje.  

 

MBO plus-denkniveau  (is nu met vervroegd pensioen). Ze heeft voorheen gewerkt als administratief medewerkster bij defensie. 

 

Geboren in Rotterdam en na allerlei omzwervingen is ze nu woonachtig in een klein plaatsje in de buurt van Den Bosch. Na ruim 40 jaar huwelijk is haar man helaas overleden. Ze heeft geen kinderen. 

 

Hobby's: Ze kookt en zorgt graag voor anderen. Daarnaast doet ze vrijwilligerswerk bij De Zonnebloem.  

Ze vindt het erg leuk om naar een museum, het theater of de film te gaan en ze leest graag (krimi's).  Deze actieve dame wandelt en fietst regelmatig met een vast clubje. Ze houdt van een terrasje pakken, lekker shoppen en lekker weekendjes weg met vriendinnen. 

 

Vakantie: Gaat graag naar Scandinavië maar ook naar Spanje , Mallorca en Gran Canaria. Een stedentrip kan haar ook bekoren.

Ze zou ook graag weer terug naar Cambodja willen (dat land heeft vroeger veel indruk bij haar achtergelaten). 

 

Programma’s die ze kijkt zijn: Detectiveseries, een goede komedie film, het nieuws en kookprogramma´'s. Ze heeft vaak de radio aan staan maar dat is meer zodat het niet stil in huis is. 

 

Zij zoekt een gezellige, goed verzorgde, actieve man. Een echt maatje om samen dingen mee te doen. 

Hij durft initiatief te nemen maar is zeker niet dominant. Hij mag nog werken of met pensioen zijn als hij zijn schaapjes maar op het droge heeft. Hij houdt van leuke dingen buitenshuis doen maar ook op zijn tijd lekker op de bank kunnen zitten. Hij is zelfstandig en onafhankelijk. Iemand die houdt van lekker eten en een wijntje drinken (Bourgondisch ingesteld). Graag als het kan, een man die ook wandelt en/of fietst. 

 

Ze zoekt een partner om het leven leuker te maken en niet om in te vullen! 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.