This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND FEBRUARI

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.1223

Rasechte, vlotte, ondernemende Brabander zoekt een leuke, vlotte dame

Man 29 jaar - Oost-Brabant

Hij heeft twee lange relaties gehad maar nog nooit samengewoond. De liefde van zijn leven is hij nog niet tegen gekomen. Hij heeft een LBO opleiding gevolgd en heeft VAPRO B behaald. Hij werkt als operator bij een groot kunststofbedrijf in een 3-ploegendienst en doet zijn werk met veel liefde en plezier. Hij heeft gevoel voor techniek en vindt het altijd een uitdaging om alles draaiende te houden. Hij is een harde werker en hij is dan ook een loyale, betrouwbare werknemer. 

 

Karaktereigenschappen: Op zichzelf is hij rustig maar bij anderen kan hij wat druk uit de hoek komen (maar wel gezellig druk). Soms kan hij te lief zijn voor anderen maar hij kent zijn grenzen en gaat daar niet overheen. ? Andere karaktertrekken die bij hem passen zijn: betrouwbaar, serieus, eigenwijs, impulsief, gevoelig en liefdevol..Hij kan soms een binnenvetter zijn..? Soms kropt hij dingen op en kan hij boos worden maar dat is dan ook zo weer over. Hij kan soms impulsief zijn en doet dan dingen waar hij niet goed over nagedacht heeft en achteraf spijt van heeft. Niet zo slim misschien zegt hij maar het houdt wel een beetje leven in de brouwerij! 

 

Hij houdt niet van troep dus doet hij zelf ook opruimen en poetsen in huis. Hij houdt van autotechniek en klust regelmatig bij vrienden en kennissen aan auto's. 

  
Sport: doet graag aan mountainbiken en fitness

Hij kijkt graag naar autosport en Discovery. ?Documentaires vooral over de tweede oorlog vind hij erg interessant. Ook documentaires over dictators fascineren hem.  

 

 

Zijn muziekvoorkeur is Hardstylehardcore en dance muziek. Maar als hij aan werk is, luistert hij ook ?naar de radio en staat er top 40 muziek op. Hij houdt niet van Nederlandstalige muziek. Hij gaat graag uit met vrienden naar of de dorpskroeg of naar een muziekfestival. 

 

 

Hij houdt van skiën in Oostenrijk met zijn vrienden. Maar hij zou ook graag een keer naar ?Amerika, Zuid-Afrika of Australië willen gaan.  

 

Hij zoekt bij voorkeur een vrouw met blond haar maar anders mag natuurlijk ook. Niet teveel make-up! Graag een natuurlijke look met beetje make-up.  

De klik is enorm belangrijk. Maar de aantrekkingskracht of terwijl een stukje uiterlijk vindt hij zeker ook erg belangrijk. Voor hem moet het plaatje moet kloppen. Ze moet vooral een positieve, gezellige uitstraling hebben. Zij moet van uitdagingen houden en nieuwe dingen willen ondernemen.  

Fijn samen dingen doen en ondernemen maar ook op zijn tijd lekker een film kijken op de bank. Ze moet een stuk rust in haar hebben. 

 

Een dosis humor hebben en spontaan zijn is voor hem een absolute must. Op zijn tijd grapjes maken, ?in de deuk liggen maar ook een traan kunnen laten. 

Ze moet als dat kan haar eigen werk hebben, een doel in haar leven. Hij houdt niet van mensen die niets doen. Hij is op zoek naar het liefste een Brabantse maar het mag ook een Belgische dame zijn.  

 

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.