This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND JUNI

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0237

Verzorgde, actieve, representatieve, handige vrijgezelle man

Man 56 jaar - Midden Brabant

Deze single heeft een aantal opleidingen in de bouw gevolgd (metselen en timmeren) en heeft zich daarna om laten scholen richting elektronica. Hij heeft jarenlang de functie van team coördinator uitgeoefend maar is nu als allround medewerker aan de slag bij een groot logistiek bedrijf.  

 

Na een lang huwelijk is deze single al weer een aantal jaartjes gescheiden. Uit zijn huwelijk heeft hij een dochter waarmee hij een hele fijne band heeft. Tevens is hij is trotse opa van een mooi kleinkind.

 

Hij heeft een rijbewijs en hij heeft een auto tot zijn beschikking. Vroeger reed hij nog wel eens motor maar deze hobby heeft hij even aan de kant gezet (net als zijn andere hobby biljarten). Hij heeft geen huisdieren (werkt fulltime) maar vindt ze wel leuk.

 

Naast zijn drukke baan houdt hij van tuinieren, gezelschapsspelletjes, motorrijden, wandelen en doet hij aan fitness (dit laatste moet hij weer een beetje op gaan pakken). Hij past regelmatig op zijn kleinkind en bezoekt af en toe een festival. Hij kijkt regelmatig tv (noemt klusprogramma’s, sport en Discovery).

 

Wat zijn ogen zien kan deze handyman maken, het is een topklusser!  Klussen is een grote hobby van hem en hij staat dan ook geregeld voor iemand klaar om te helpen met een klus. Niets is hem te gek, hij is niet vies/bang om iets aan te pakken.

 

Vakantie(s): Deze actieve, vlotte single houdt van vakantie vieren. Heerlijk genieten van de omgeving, het strand, de zee, het lekkere eten, de mensen enz. Het mag best wel een beetje luxe zijn.

 

Muziekkeuze: Heel breed! Kan eigenlijk alle muziek wel waarderen.

 

Karaktereigenschappen: Harde werker, makkelijk in de omgang, een doener en hij heeft discipline. Hij is beleefd, sociaal en zeer loyaal. Het is een man van zijn woord. Daarnaast is hij behulpzaam, zorgzaam, zelfstandig, netjes en tevreden.

 

Hij is op zoek naar een verzorgde, betrouwbare, eerlijke vrouw. Zij heeft een slank/normaal postuur en is een opgeruimd type. Een vlotte vrouw met humor. Het zou fijn zijn als ze lekker kan koken maar dit is geen must!

Samen met haar wil hij genieten van het leven en aan een mooie toekomst bouwen

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.