Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND MAART

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0119

Representatieve, verzorgde, ontwikkelde weduwnaar

Man 54 jaar - regio Midden Brabant

 Uit zijn huwelijk heeft hij 2 zonen. Hij heeft sinds het overlijden van zijn vrouw zijn zonen alleen opgevoed.

In het dagelijks leven is hij werkzaam als teammanager bij een zorginstelling. Deze single heeft een brede interesse en staat voor veel zaken open omdat hij gewoonweg nieuwsgierig is.  Naast zijn werk houdt hij van lezen (thrillers en romans), films kijken, een terrasje pakken, een theater of concert bezoek, met vrienden wat afspreken, tuinieren, muziek luisteren en hardlopen. Hij heeft naast zijn HBO opleiding o.a. een opleiding gevolgd aan het conservatorium en kan prachtig zingen, naast zang speelt hij ook gitaar, piano en sinds ruim een jaar is hij ook begonnen met cello spelen. Zijn muziekkeuze is dan ook heel breed te noemen en hangt af van de sfeer en de stemming.

 

Hij woont in een nieuwbouwhuis in het centrum van een gezellige stad. Zijn woning is sfeervol en persoonlijk ingericht.

 

Vakanties: Kan van alles zijn; Een doe vakantie, stedenvakantie, verzorgd/all inclusive maar ook een backpackvakantie.

 

Karaktereigenschappen: Er voor willen gaan, gestructureerd/geordend, sociaal, hartelijk, flexibel (tot op zekere hoogte), onafhankelijk maar houdt ook van gelijkwaardigheid en hij is loyaal. Een sterke en autonome persoon die al veel heeft mee gemaakt en ondernomen in zijn leven.

 

Hij rookt niet en drinkt regelmatig een biertje of een wijntje (gelegenheidsdrinker).

 

Hij is op zoek naar een ondernemende vrouw. Zij staat midden in het leven, is sociaalvaardig, elegant, ruimdenkend en staat wanneer het nodig is haar mannetje. Zij heeft een representatief en verzorgd uiterlijk en is zelfstandig en spontaan.

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.