This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND OKTOBER

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0239

Rustige, hardwerkende en loyale ondernemer zoekt een vrolijke, ondernemende, representatieve vrouw

Man 46 jaar - Midden-Brabant

Gescheiden. Hij was getrouwd met zijn jeugdliefde en heeft bijna 20 jaar een relatie met haar gehad. Uit dit huwelijk heeft hij 2 prachtige kinderen.

  

Het is een vriendelijk, rustige man. Hij is belangstellend, gedisciplineerd en geïnteresseerd. Hij heeft van zijn passie zijn werk gemaakt. Hij is succesvol ondernemer en dit heeft hij mede bereikt door zijn doorzettingsvermogen maar vooral door goed vakwerk af te leveren. Hij werkt nauwkeurig en netjes en zijn product gaat niet de deur uit voordat hij er helemaal tevreden over is. Zijn klanten komen uit het binnen- en buitenland en weten hem door zijn vakwerk wel te vinden. Hij is een man die graag zelfstandig werkt. Hij is loyaal en betrouwbaar. Door zijn precisie wil hij de lat voor zichzelf soms wel eens te hoog leggen maar het heeft hem ook ver gebracht. Deze single is eerlijk, nuchter en staat positief in het leven.

 

Bezigheden: Op nummer 1 staat toch wel de autosport. Hij rijdt zelf in een Formule V auto en rijdt in een leuke Porsche. Hij heeft een VW bus voor zijn werk en voor de kids. Hij bezoekt autobeurzen en diverse circuits. Zijn toekomstige partner hoeft deze passie niet te hebben (maar hij zou het uiteraard wel erg leuk vinden). Naast zijn liefde voor auto’s, doet hij aan mountainbiken en recreatief wandelen. Hij kijkt selectief televisie (National Geographic, Discovery Channel, het nieuws) en bezoekt soms het theater en de bioscoop.

 

Deze sympathieke man leeft voedingsbewust. Hij eet geen suikers en let op wat hij eet. Bij gelegenheid drinkt hij wel eens een biertje of een wijn. Hij rookt niet.  

 

Hij houdt van huisdieren maar door zijn werk kan hij er niet voor zorgen. Hij heeft op dit moment een aantal visjes (zijn kinderen vinden het vooral leuk). 

 

Muziekvoorkeur: Zijn muziekkeuze is breed. Meestal luistert hij naar top 40 muziek en zijn voorkeur ligt toch bij de jaren 80, disco maar ook hard rock muziek kan hem bekoren.

 

Vakantie(s): Meestal boekt hij een vakantie in Zuid Europa (Italie, Frankijk) en dan het liefst een beetje luxe. Ook gaat hij graag met de kinderen een weekendje weg.

 

Hij is op zoek naar een positieve, zorgzame, zelfstandige vrouw. Een vrouw die haar eigen leven leidt, tevreden en onafhankelijk is. Zij is niet materialistisch ingesteld en is vlot in de omgang. Verbondenheid, samen dingen doen, lief en leed delen. Hoe veel mooier zou het zijn met een lieve vrouw aan zijn zijde. Iemand die zelfreflectie heeft, goed verzorgd is (niet te veel make-up) en van het leven wil genieten. Hij verwacht van zijn toekomstige partner dat ze een eigen goed gevulde agenda heeft. Een vrouw die haar eigen ding doet en eigen passies heeft.

Deze leuke single heeft een vrouw veel te bieden. Hij is loyaal, financieel onafhankelijk, stabiel en eerlijk. Durf jij het met deze man aan?

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.