This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats wat het voorportaal is van de persoonlijke partner search opdracht. Het gaat er hierbij om zicht te krijgen op de partnerwensen van onze cliënt. Met de gegevens die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen, gaan wij aan de slag.

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Op grond van die gegevens wordt een persoonsbeschrijving samengesteld. Voor het opstellen van de persoonsbeschrijving en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0254

Rustige, verzorgde, lieve weduwnaar zoekt een sympathieke dame

Man 80 jaar - Provincie Gelderland

 

Na een lang huwelijk is hij een aantal jaren geleden weduwnaar geworden. Hij heeft geen kinderen maar heeft er geen problemen mee als zijn toekomstige partner die wel heeft. Hij geeft eerlijk toe dat hij kinderen niet gewend is maar staat er wel voor open.

 

Bezigheden: Deze sportieve single houdt van fietsen en doet aan fitness. Hij heeft een platenverzameling (veel jazz muziek) en is een liefhebber van oude auto’s. Hij leest boeken en kranten en kijkt regelmatig tv (crimi’s en autoprogramma’s).

 

Drinkgedrag: drinkt af en toe een wijntje of een biertje. Hij rookt niet en is op zoek naar een dame die ook niet rookt. Hij heeft een rijbewijs en een auto ter beschikking. Deze single heeft geen huisdieren maar houdt er wel van, met name katten.

 

Vakantie: Liefhebber van Italië en Portugal

 

Karaktereigenschappen: Rustig, aardig, sociaal, maatschappelijk betrokken en vriendelijk.

 

Hij is op zoek naar een gezellige, vriendelijke dame in de leeftijd van 70 tot en met 80 jaar. Een verzorgde dame die zich verzorgd en netjes kleedt.  Woonafstand max. 60 km. Welke gezellige dame durft het avontuur met deze lieve, verzorgde man aan?

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.