This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND JUNI

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0227

Sociale, goed verzorgde, aantrekkelijke heer is op zoek naar de vrouw van zijn dromen

Man 42 jaar - Oost-Brabant

Deze single heeft een leidinggevende functie in de techniek. Deze leuke man is in het bezit van een bewijs en een auto. Hij rookt, maar hij is van plan om te stoppen met roken (het minderen gaat hem op dit moment goed af). Hij drinkt bij gelegenheid wel eens een speciaal biertje of een wijntje.

 

Woonachtig in een appartement in Eindhoven. Hij heeft geen huisdieren maar houdt wel van huisdieren (heeft er door zijn werk geen tijd voor).

 

Hobby’s/bezigheden: Lezen (leest veel, voornamelijk sportboeken, biografieën en werk gerelateerde boeken. Hij kijkt graag Netflix (series), heeft een voetbal seizoenskaart (PSV uiteraard) en hij bezoekt regelmatig het theater.

 

Muziekvoorkeur: De radio staat meestal afgesteld op Radio 538 of Sky Radio. Een keer per jaar gaat hij naar een groot concert van een bekende deejay.

 

Vakantie(s): Hij houdt van stedentrips. Regelmatig gaat hij met de camper van zijn ouders op pad. Landen die hij heeft bezocht zijn Spanje, Schotland en Zweden (staat open voor andere vakantie suggesties).

 

Karaktereigenschappen: Sociaal, open, een doorzetter (geeft het niet snel op), zorgzaam, begripvol, een beetje dromerig maar ook gezellig.

 

Hij is op zoek naar een spontane, ontwikkelde, representatieve vrouw met sprekende ogen. Zij staat positief in het leven, is niet dominant maar wel onafhankelijk. Het is belangrijk dat er ruimte binnen de relatie is. Mogen doen waar je zin in hebt, zonder elkaar uit het oog te verliezen. Voorkeur woonachtig in de regio Oost-Brabant

 

Samen met haar wil hij een fijne relatie opbouwen en genieten van het leven.

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.