This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Maak kennis met een kleine selectie van leden uit ons bestand

 

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats wat het voorportaal is van de persoonlijke partner search opdracht. Het gaat er hierbij om zicht te krijgen op de partnerwensen van onze cliënt. Met de gegevens die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen, gaan wij aan de slag.

 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Op grond van die gegevens wordt een persoonsbeschrijving samengesteld. Voor het opstellen van de persoonsbeschrijving en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00. 

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie over een contactadvertentie? Vul het contactformulier op deze site in en wij nemen contact met je op.

 

 

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0300

Spontane, hartelijke Brabantse zoekt een gezellig maatje

Vrouw 60 jaar - Oost-Brabant

Deze single vrouw heeft een zacht karakter. Ze staat graag klaar voor iedereen. Ze kan wel wat moeilijker nee zeggen. Ze is een vlotte babbelaar, maar kan ook rustig zijn. Ze is positief, eerlijk, betrouwbaar en sociaal.

 

Ze heeft een heel fijn leven, ze is tevreden met de kleine dingen om haar heen.

 

Deze dame heeft twee relaties gehad waarvan ze er één getrouwd was, zeven jaar geleden is ze weduwe geworden.  Uit het eerste huwelijk heeft José twee dochters en een zoon.  Zij wonen ondertussen alle drie op zichzelf. Voor haar kleinkinderen is zij graag een verwen oma!

 

Ze werkt 20 uur per week als gastvrouw in de zorg (MBO denkniveau).  

 

Haar hobby's zijn wandelen, fietsen, puzzelen, kastjes verven met krijtverf en af en toe Diamond painting. Verder houdt ze van winkelen, af en toe een terrasje pikken en naar de bioscoop gaan.   

Op televisie kijkt ze graag Spoorloos, dramafilms, Boer zoekt vrouw, Ik mis je, Engelse series en documentaires. Ze houdt van allerlei soorten muziek  maar The Eagles is wel haar favoriet.  

 

Met haar nieuwe vriend zou ze graag willen reizen, het kan een weekje op Canarische eilanden zijn, weekeindje Texel of met de caravan. 

 

Zij is op zoek naar een goed verzorgde, betrouwbare, eerlijke en lieve man. Een actieve man die of nog werkt of al met pensioen is. Hij mag zeker zijn eigen leven hebben, maar ook tijd hebben om met haar leuke dingen te doen. Ze houdt niet van jaloers zijn en arrogantie. Ze vindt het heel belangrijk dat hij humor heeft. Samen beginnen met een LAT relatie en dan ziet ze wel verder. Ben jij de man die bij haar past?

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.