This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND AUGUSTUS

Ik zoek:
1
Kenmerk:
27.0350

Stoere, zelfverzekerde, goed uitziende single zoekt een dame met pit

Man 47 jaar - Oost-Brabant

Hij is een sociale, eerlijke, begripvolle en attente man. Hij is een open persoon, impulsief, recht voor zijn raap en heeft gevoel voor humor.   
Hij houdt van gezelligheid in het leven maar hij heeft ook een serieuze kant. Hij is erg geïnteresseerd in de mensen om hem heen.

 

Deze single is LBO opgeleid maar heeft een MBO denkniveau.
Hij werkt fulltime als vrachtwagenchauffeur binnen Nederland en doet dat met veel plezier.

 

Hij houdt van gezelligheid; uit eten gaan (maar ook zelf koken), theater, met zijn vrienden samen zijn, wandelen. Hij doet elke zondag aan voetbal.
Muziekvoorkeur van hem is heel breed; Kensington, Nederpop, popmuziek en U2.
Hij zit bij een popkoor en zingt van Nederlands- tot Engelstalig. Ook gaat hij graag naar festivals voornamelijk rock en metal.
Tv kijken doet hij het liefst naar komedie (de Engelse humor spreekt hem aan), maar ook documentaires en natuurfilms.

 

Vakantie: Hij houdt van een ondernemend vakantie, cultuur zien en de sfeer proeven en gewoon genieten van de mooie dingen om hem heen. Met zijn vriendengroep gaan ze één keer per jaar een weekend weg. Hij is naar Tsjechië geweest voor een vierdaags festival.       

 

Deze single zoekt een vrouw in de leeftijd 40-52 jaar met een normaal tot slank postuur en een leuke uitstraling. Een vrouw die met beide benen op de grond staat en weet wat ze in haar leven wil.
Karaktereigenschappen die hem aanspreken: lief, gezellig, zorgzaam, serieus, ondernemend, zelfstandig. Hij zoekt een vrouw met een pittig karakter, met een eigen mening en die ook tegengas kan geven.

Hij rookt en zoekt daarom ook een vrouw die daar geen problemen mee heeft. Voor de juiste vrouw is hij bereid om te stoppen.

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.