This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Noord-Brabant

Vind jouw perfecte match in je omgeving!

Contactadvertenties

Hieronder zie je een overzicht van enkele cliënten die bij ons ingeschreven staan voor relatiebemiddeling. Dit is slechts een kleine selectie uit het bestand en zal maandelijks rouleren om iedereen aan bod te laten komen. Kennismaken met onze cliënten is geheel gratis. Mocht je iemand willen ontmoeten, dan zullen wij je na een kleine intake en gebleken geschiktheid in contact brengen met de desbetreffende dame of heer. Je profiel zal nooit openlijk inzichtelijk zijn op deze website. Neem rustig een kijkje. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

 

CONTACTADVERTENTIES MAAND NOVEMBER

Ik zoek:
2
Kenmerk:
27.0157

Veelzijdige, warme, sociale en gastvrije vrouw. Deze single dame is een vrouw met charisma. Ze is zorgzaam, intelligent en loyaal.

Vrouw 65 jaar - Oost-Brabant

Heeft uit haar huwelijk 2 dochters waarmee ze een warme band heeft. Ook is ze trotse oma van een mooie kleinzoon. 

 

Deze ontwikkelde, intelligente dame heeft een post-HBO opleiding gevolgd. In het dagelijks leven is zijn parttime werkzaam als zelfstandig ondernemer en heeft zij een afwisselende baan in de particuliere zorg. 

 

Naast haar drukke baan doet zij aan fitness, wandelen en bezoekt zij graag het filmhuis en het theater. Zij kijkt selectief tv (noemt actualiteiten, programma’s over treinreizen, Spoorloos) en gaat af en toe naar een concert.

 

Muziekvoorkeur: Haar smaak is breed te noemen: klassiek, jazz en Latin. Ze houdt o.a. van Herman van Veen, Stef Bos en Cecilia Bartoli.

 

Je kunt haar omschrijven als een veelzijdige, warme, sociale en gastvrije vrouw. Een vrouw met charisma. Ze is zorgzaam, intelligent en loyaal. Ze is Bourgondisch ingesteld en weet in gezelschappen en bij haar thuis een goede sfeer en gezelligheid te scheppen. Ze hecht grote waarde aan vriendschappen (trouw). Zij is empathisch en heeft mensenkennis. Ze is een regeltante, ondernemend, staat positief in het leven en is een tevreden mens. Ze kan genieten van de alledaagse dingen: gezellig samen boodschappen doen, koken, wijntje drinken enz.

Ze kookt graag en vindt het gezellig om vrienden/familie uit te nodigen. Een goed glas wijn hoort bij een goed gezelschap en een gezellig diner.

 

Vakantie: Voorkeur binnen Europa. Ze heeft een zwak voor Italie en onderneemt graag stedentrips. Graag een land met een hoog cultuur gehalte (temperamentvol). Op haar wensenlijst staan nog treinreizen.

 

Zij zoekt

Deze single dame heeft een heel fijn leven, maar ze zou heel graag haar geluk aan willen vullen met een leuke, goed verzorgde, actieve en energieke man met charisma. Een Bourgondiër met een warm hart. Een man die een fijn leven heeft opgebouwd met leuke vrienden/kennissen en die dit leven wil delen met haar. Samen er iets van maken, warmte en vooral heel veel gezelligheid is wat zij voor ogen heeft. Ze is op zoek naar een echt maatje om samen mee te kunnen genieten.  

 

 

 

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in:

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Wanneer bereikbaar:
  6.  
  7.